Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
"Si lo de Busquets lo hace Pepe no sé qué pasaría"-Анчелоти

Како и секогаш Пепе да направеше и пола од она на оскаровецот одма ќе имаше санкции од федерацијата,сите медиуми ќе го направеа убица ненормален монструм,а ова си помина онака ништо страшно....
Ова со федерацијата ти е врвот, го цапна Меси тој еднаш и тоа сите го гледаа, па веќе на реваншот си играше пак. Реал Мадрид - жртви на шпанска федерација, УЕФА, ФИФА, ФФМ, курци палци. Не ви лежи брат таа роља.

Ова со федерацијата ти е врвот, го цапна Меси тој еднаш и тоа сите го гледаа, па веќе на реваншот си играше пак. Реал Мадрид - жртви на шпанска федерација, УЕФА, ФИФА, ФФМ, курци палци. Не ви лежи брат таа роља.
Ќе се извини Буски за газењето? Пошо ако ништо друго Пепе го направи тоа.

Ќе се извини Буски за газењето? Пошо ако ништо друго Пепе го направи тоа.
Не знам тоа, никогаш не сакам вакви глупости да се случуваат. Имаше и голема разлика што случајот со Пепе и Меси го покажаа во живо, за ова со Бускетс гледаме отпосле. Гаден е Бускетс понекогаш, поготово за ривалите, ама мене ми пречи тоа што се правите светци и жртви на некоја голема мафија и не можите глава да крените.

Не знам тоа, никогаш не сакам вакви глупости да се случуваат. Имаше и голема разлика што случајот со Пепе и Меси го покажаа во живо, за ова со Бускетс гледаме отпосле. Гаден е Бускетс понекогаш, поготово за ривалите, ама мене ми пречи тоа што се правите светци и жртви на некоја голема мафија и не можите глава да крените.

Ајде не замарај овде мрсул еден ако не ти се чита или те боли вистината не отварај ја темава

Undiano malenko ke sudi na finaleto od kupot

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ајде да ги решеме Севиља вечер и да се вратиме на старите патеки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom