Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Еден Кордоба го загина Арбелоа, ами ко ќе дојда јаки крила шо прајме :unsure:

Колку и да изгледаат сјајно овие бројкиве за (не)примените голови, сепак еве и денес се деси во неколку наврати да се неспособни да расчистат. Делува на моменти целата одбрана несигурно, но се надополнуваат до некаде. Мораат и можат уште подобро, нека продолжат вака. :)

Бензема одлична партија, ама ја усра кога не му даде на Роналдо.
Неколку пати беа себични денеска. Прво Роналдо па Бензема. Иако ми се допаѓа играта, реализацијава мора да се подобри. Во неколку утакмици каде што дадоа по еден или два гола, имаа уште по 5-6 чисти шанси за гол, како и денеска. Посебно на Роналдо не знам што му се дешава со завршницава, до пред некое време од гол на гол да шутнеше мислев дека ќе е гол. Последниве неколку утакмици тиња му се шутевиве, ама ајде и он е човек и нормално е да има послаб период.

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Стај го бе Иско ееееееееееееј аман, не ми се верува за што си замина Озил, играч што не ни влегува веќе во игра. :mad:

Озил+Алонсо+Модрич=премногу пимплање+ранлива одбрана

Лука би го избрал пред Озил во секој момент

Колку и да изгледаат сјајно овие бројкиве за (не)примените голови, сепак еве и денес се деси во неколку наврати да се неспособни да расчистат. Делува на моменти целата одбрана несигурно, но се надополнуваат до некаде. Мораат и можат уште подобро, нека продолжат вака. :)

Епа 90 мин со 100% концентрација секако дека неможат да бидат сите ..Пепе направи само 1 кикс,при 1-1 шансата,а изчисти 10 такви.

И да,не ни е крива одбраната кога нападот ни е премногу себичен.
Бенз и Роналдо си возвраќаат со себичност наместо со асистенции :facepalm:

Сега ќе ви дојде Lu5 и ќе каже дека не сме биле убедливи :pos:

Епа 90 мин со 100% концентрација секако дека неможат да бидат сите ..Пепе направи само 1 кикс,при 1-1 шансата,а изчисти 10 такви.

И да,не ни е крива одбраната кога нападот ни е премногу себичен.
Бенз и Роналдо си возвраќаат со себичност наместо со асистенции :facepalm:
Точно, една грешка Пепе, една Арбелоа, Марсело секако некоја ќе направи и ете ти гол. И тие мора да се средат. Но, реков на добар пат се и нека продолжат така.
Да ве надополнам за двајцава себични, и Бејл беше денес во неколку наврати.

Најискрено не се надевав дека олку ќе бидеме стабилни и после повреда на Кедира и друга работа ова е Копа дел реј битен е пласманот понатаму :) а роналдо некако незаинтересирано ми играше денеска.. за разлика од Бејл кој правеше шанси и трчаше повеќе...Ајде со гранада една петардаааа :D !
iHalaMadrid!

^ Недај Боже да го коментира Калински :D После утакмицата Јунајтед - Реал и црвениот на Нани, сфатив дека е тежок фан на Манчестер. На сите утакмици што ги има коментирано после тоа без разлика дали игра Реал или Манчестер, од уста не го извади тоа дека не било црвен картон, и строго контра Реал цело време :D
Затоа ако дојде време да го коментира Реал, Лукица ќе му биде само просечен играч :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom