Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Stvarno go baral Florentino togas ama Milan odbile, bas imase vo ponedelnikot izjaveno

Абе он беше најповрзуваното име со Реал Мадрид уште од заминувањето на Дел Боске. При секој отказ на тренерот „најсигурна“ опција беше Карло. Еве конечно дочека. :)

Oke, sho vikash za "Sorry, I have nthn to say rite now". Na kraj kraeva, negova rabota, samo glupo e da se palite kako 8 oddelenki na bad boys.

А од кај знаеш дека уште на почеток кога го сретнале не им кажал "Sorry, I have nothing to sat right now."? Зашто како што се гледа по клипот он им вика да престанат да го следат. Значи они може цел ден иделе по него, епа од прв пат ако не се разбираат дека нема што да им каже, тогаш ова е сосема нормален потег и на место.

А шо ако не си претпоставуваме и цениме од она шо го гледаме, а гледаме типичен пример на ароганција.
Џовани, кој ми забрани да го цитирам: не е старо видео, во Шведска е ова деновиве, нема никакви хајки против Роналдо, напротив, навреме си ја почнаа кампањата.
Тихо, оти бе шо :D Интересно е тука, кај нас по три поста на ден има, досадно е.

554724_538711456219288_1200179988_n.png

А шо ако не си претпоставуваме и цениме од она шо го гледаме, а гледаме типичен пример на ароганција.
Џовани, кој ми забрани да го цитирам: не е старо видео, во Шведска е ова деновиве, нема никакви хајки против Роналдо, напротив, навреме си ја почнаа кампањата.
Тихо, оти бе шо :D Интересно е тука, кај нас по три поста на ден има, досадно е.

Епа неможеш од еден сегмент да судиш цела ситуација. Ниту ја знам, ниту ти знаеш што уствари се случувало, од клипот да се гледа дека е ароганција.. ама не се знае што имало пред тоа или после тоа. Може после се извинил. Новинарите често знаат да ги искриват работите и да прикажат слика каква што они сакаат да видат. Нема везе, тебе те навредило што му рекол на некој fuck off, али те разбирам, вас Good Boy Messi многу ве омекна некако, па затоа лесно се навредувате сега.

Не, воопшто не ме навреди шо го отера у пм. Ме нервира шо вие го оправдувате секое однесување на вашите играчи.
освен Бенз :)

Varan imal mala povreda i ne igral, Arbeloa neizvesen, Koentrao 2-3 nedeli vo aut, Kedira mozno e i svetskoto da go propusti

FIFA virus strikes again (n)

Edit: I Di Maria se povredil :mad:

Не, воопшто не ме навреди шо го отера у пм. Ме нервира шо вие го оправдувате секое однесување на вашите играчи.
освен Бенз :)

Па како да не го оправдуваме, наши играчи се (под наши мислам играчи на Реал Мадрид), ние ако не ги оправдуваме сигурно нема да очекуваме вие или навивачи на други тимови да ги оправдуваат. Ти не го оправдуваш секој потег на Меси, Иниеста, Чави или било кој друг играч на Барселона?

Па како да не го оправдуваме, наши играчи се (под наши мислам играчи на Реал Мадрид), ние ако не ги оправдуваме сигурно нема да очекуваме вие или навивачи на други тимови да ги оправдуваат. Ти не го оправдуваш секој потег на Меси, Иниеста, Чави или било кој друг играч на Барселона?

Proveri stranici na nazad kaj nas, i vidi kako Mesi beshe kritikuvan koga go odbegna edno dete za avtogram ili taka neshto..

^Бил Меси критикуван што одбегнал дете за автограм, а дали бил критикуван кога го пцуел Арбелоа пред сопругата ! Или сега цело време ќе ја тупиме Роналдо ги отерал у ку*ар некои досадни папараци o_O

Proveri stranici na nazad kaj nas, i vidi kako Mesi beshe kritikuvan koga go odbegna edno dete za avtogram ili taka neshto..

Ало другар ова се папараци идиоти. Го следат од стадион до хотел нарушувајќи му приватност. Може да ги тужи ваквите, се знае кај се дава изјави, во пресс патеката после мечот или на конференција. Ако таму не се појави или ги одјебе тогаш моеш да збориш за арогантност. Да не требаше на овие нафора и винце да им даде?

Многу убаво ти кажаа! :)

Ако го критикуваат они Меси како шо го критикуваа коа шутираше у „рекламите“, кутрото „добро дете кое секоја мајка би сакала да го има за син“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom