Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
До сега си велев најдобриот што сум го гледал е еден Роналдо бразилецот но мора да се признае Кристијано е број 1 во историјата ова му е осма веќе сезнона кога држи топ форма и е прв играч во екипата што игра.
Страшен играч и кондиција и физика и техника.Да се одржиш толку време во ваква форма е реткост.
Жално ќе е французите кои се познати играчи зад сцена да му ја доделат Златната топка на Рибери демек освоил се ФИФА уште во 2010 напави преседан му ја додели на Меси златната топка а Милито кој освои се со Интер прв играч ги реши последните три натпревари кои беа три финалиња за Интер куп,првенство и ЛШ и не освои ни трето место.
Сега Рибери требало бидејки освоил се со Баерн па кога дадоа на Меси за статистика оваа година статистиката на Роналдо може да ја сонуват сите парче прави на сите натпревари.

Торил аут од Кастиља,незнам ни како очекуваат резултати од него одма кога најдобрите играчи кои ја правеа целата игра ги нема повеќе во тимот...

А што толку се замарате за златна топка. Напротив Роналдо не би требало ни да присуствува на такви церемонии па макар и тој да освои, а од друга страна подобро е да земе некој друг па таман ќе биде цреша на врвот од тортата од она што го изјави Блатер и веќе златната топка да го изгуби своето значење :cautious:

Торил аут од Кастиља,незнам ни како очекуваат резултати од него одма кога најдобрите играчи кои ја правеа целата игра ги нема повеќе во тимот...

Типичен мадридски потег :unsure:

Може некој да ми каже на колку меча по ред Роналдо дава гол, вклучувајќи ги и двата натпревари против Шведска?

Може некој да ми каже на колку меча по ред Роналдо дава гол, вклучувајќи ги и двата натпревари против Шведска?

Што да ти кажува, кога, Роналдо дава гол на утакмица више има 1.20 коефициент.

Што да ти кажува, кога, Роналдо дава гол на утакмица више има 1.20 коефициент.

Знам тоа, него онака ме занимаше на колку меча по ред има дадено гол, пошо веќе стварно имам заборавено кога не дал гол на некој меч. Машина у пичку матер, се ежам кога го гледам.

Против Барса не даде изгледа, кога Карвахал даде во последна минута.

Ауу да бе, го забораив тој меч, инаку убаво пиша Бланко, на последните 18 утакмици 16 пати стрелец :eek: И тоа не е само по еднаш стрелец во мечот...

Баталите Роналдо, нешто сериозно е со Коентрао?

Пливал во длабокото и го фатило грч, а убаво му кажаа да не иде таму има грчеви...плавуша јбг.

Ај нека провери некој, али мислам дека со овие 3 гола Роналдо стана најдобар стрелец во историјата на репрезентацијата на Португалија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom