Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ајмо утре да ја затнеме старата курва !
Касиљас
Арбелоа Варан Рамос Коентрао
Чаби Кедира
Модрич
Бејл Роналдо
Бензема

^ Коентрао се повреди, не е ни повикан.

Читав дека пишуваше некаде на ФБ, Коентрао поради повреда не е повикан :D Ама по навика и него го пишав у состав, ондак црното иде там :D

Марсело беше најдобар лев бек во светот кога Мурињо ни беше тренер. Штом еден великан како Малдини тоа го изјави значи стварно е така. Сезонава игра смешно, како и целата наша одбрана (освен Варан) во поголемиот дел од сезоната. А Коентрао ми изгледа за доста потценет играч откога е кај нас, јас освен првиот натпревар со Баерн не памтам некогаш да имал лош натпревар, па и сезонава и подготовките ги играше одлично, штета што се повреди.

A Варан уште се мачи нешто со повредата и не е спремен за повеќе утакмици со ред или? Оти ако е спремен незнам шо прај дебелион со Пепе - Рамос

Марсело и во дефанзива беше постабилен кај Жозе. Знаеше дека нема играње и сите беа свесни што ги чека доколку забушаваат. А, сега кај овој си играат курот. Посебно кај Марсело, од омилен лик почна да ми станува антипатичен.

Карло изјави дека ќе сме оделе на X, мада ја мислам ќе ги избрукаме среде Торино :D

На една поодамнешна изјава, мислам после натпреварот со Јуве дома, рече дека е супер да извадиме нерешено...

Абе тоа се филмови за да се опуштат старите курви :D

Икер
Рамос-Варан-Пепе-Марсело
Кашемиру - Чави
Бале-МодриЧ-Роналдо
Бензема

Кашемиру фластер на видал... пошо Кедира е маде голо...тромав... и ај у пичку матер нека го игра Рамос десно..

А шо Иско не го ставате во прв тим?

Што се деси со Кашемиру бе?Колкава надеж гледав у него и на крај ништо:D

Икер​
Арбелоа/Карвахал-Варан-Рамос-Марсело​
Алонсо----Модрич​
Бале---Иско---Роналдо​
Мората​
То је та екипа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom