Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен придонес.... ќе го додаде кај Роналдо да биде погусто на таа страна :icon_lol:

Аутоматски му отвараат повеќе простор на Арбелоа (y)

Тоа е целата филозофија на Карло, да даде и на ќоравото пиле да чопне нешто.

zp2l.png

Добро е ако младиве се дружат со него, а не со некој шо „не сака да ги наруши односите у репрезнтацијата“...

Арбелоа иако не е меѓу најдобрите бекови во светов реално,заслужува да биде меѓу капитените на Реал многу повеќе од некои други.Тој и Чаби Алонсо се многу потценети,како мадридисти,прави мадридисти.На пример мене Иско иако е еден од најдобрите поединци не само во Реал туку и во светот сезонава сеуште ме нема убедено дека е дојден поради барем малку љубов кон Реал....

Инаку вчера многу тапа утакмица,осеќав дека на крајот ќе примиме гол и тој на Роналдо беше само индивидуален блесок,а не резултат од колективна игра.Реално судијата цело време влечеше накај нас,НО ЕЈ па до пред година две директни црвени се делеа за скршени нозе во ЛШ,титули се освојуваа,историја се правеше и сега сите се прават склеротични.Сепак нека има за што да збори ретардана на твитер.
Како и да е,многу лоша игра посебно на крајот,но и тоа е нешто кога играш 90 минути без напаѓач и последни 20 минути со ВТФ Деснобековска формација.
Ама 3 бода си се 3 бода.
ХАЛА МАДРИД
tumblr_mtpc4p99231rwwef2o1_400.gif

Лопез​
Пепе - Рамос​
Арбелоа - Кедира - Илара - Коентрао​
Карвахал​
Бензема - Роналдо - Мората​
Не сум Екстрим али Арбелоа и Коентрао со стрелки за напред, Пепе и Рамос лево десно.​
Карвахал круг а останативе триаголници :D
837736_Real_Madrid_CF.jpg

Тоа е тоа. Само Бензема требало уште малку понапред да го ставиш, да брка офсајди.
Вака е во линија :D

Кај е лажниот пенал овде ? Запазете на 0:14 го турка со рацете па Пепе запаѓа и му ја вклештува раката намерно ( само ова е нелегално од страна на Пепе ), иначе пред тоа си имаше елементи на фаул.

Пријавените мислења се избришани, благодарност до модераторот. (y)

Бејл спремен за градското дерби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom