Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
а кога стануваш оти не се расонуваш од сон,па право седнуваш на кајгана на Реал на форумот ....расони се,измиии се,прочисти ги мислите... :))))
--- надополнето: 22 март 2013 во 13:49 ---

абе тапчо,ако Бускетс не игра покрај Чави и Иниеста(кои ги наведуваш како понебитни играчи од него,и до Алонсо во репрезентацијата) ,Бускетс ќе игра во Чезена..или не..таму судиите дозволуват груб фудбал,нема да му успева глумата.....
До кога бе со овие приказни дека сите во барса биле добри затоа шо играле покрај чави и иниеста. цццц
мизерно е веќе
сите играчи глумат,па и бускетс.. за сите видео може да се најде и слично.
Бускетс е доктор,сакале вие да признаете или не.
--- надополнето: 22 март 2013 во 14:25 ---
Ко Сахин :)

Грешка си бе друже, за бускец нема доктор, за да го опрае. И да де молом те најди ми видеа од други ограчи од реал секако дека глумат како него, стај 2 клипа секако за споредба. Не мора она коа ги покрива очите тоа е чисто случајно од ветерот. Фала однапред

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Грешка си бе друже, за бускец нема доктор, за да го опрае. И да де молом те најди ми видеа од други ограчи од реал секако дека глумат како него, стај 2 клипа секако за споредба. Не мора она коа ги покрива очите тоа е чисто случајно од ветерот. Фала однапред

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
http://www.youtube.com/watch?v=oyVuV3TbpVQ
еве бе друже,исто и пепе ги покрива очите од ветерот :D
поентата ми е дека за сите играчи можат да се најдат вакви видеа и од реал и од барселона или било кој клуб.
Бускетс е моментално на својата позиција најдобар,тоа што го хејтате чоекот е друг муабет.

Не зимаме више фалш роба од кај вас.
Ија сум за тоа :) А Шахин е на добар пат да се врати на старото, тој имаше малце е инесреќа со повредата ама и можеби едноставно не беше за во Реал. Ама Гундоган е далеку од фалш. Интересно што вчера имаше шпекулации за Барса па денес за Реал. Со Озил ете не згрешивте, и Гундоган е Германски Турчин ;)

Ија сум за тоа :) А Шахин е на добар пат да се врати на старото, тој имаше малце е инесреќа со повредата ама и можеби едноставно не беше за во Реал. Ама Гундоган е далеку од фалш. Интересно што вчера имаше шпекулации за Барса па денес за Реал. Со Озил ете не згрешивте, и Гундоган е Германски Турчин ;)
Факт е дека и да дојде Гундоган, Чаби Алонсо ќе игра пред него, пред се поради тоа што Мурињо цела стратегија ја базира на Чаби, без разлика на тоа дали е вон форма, без една нога, и тн.
Затоа можеби и Сахин не успеа зошто не доби константност на теренот кога беше здрав, додуша и повредите си го направија своето. Иста е и ситуацијава со Модриќ, играч игран вон неговата природна позиција во тотално погрешно формација за него.

Факт е дека и да дојде Гундоган, Чаби Алонсо ќе игра пред него, пред се поради тоа што Мурињо цела стратегија ја базира на Чаби, без разлика на тоа дали е вон форма, без една нога, и тн.
Затоа можеби и Сахин не успеа зошто не доби константност на теренот кога беше здрав, додуша и повредите си го направија своето. Иста е и ситуацијава со Модриќ, играч игран вон неговата природна позиција во тотално погрешно формација за него.

При крај е Чави Алонсо....Треба да си барате полека соодветна замена...

Роналдо асистенција, Коентрао гол во 92-ра за изедначување :)

Трајче никогаш не ми се свиѓал како играч и никогаш нема да го сметам за најдобар ДМФ па колку сака титули нека има и нека биде стандарден кај Дел Боске, за играта на Барса и Шпанија си е ОК и си ја врши добро задачата но во Реал кој игра и со долги топки потребен е некој како Чаби или Модрич, Кедира и Есиен се повеќе "muscle man"
Изјавата на Рамос ми е многу глупа и некоректна спрема неговите соиграчи, покрај Чаби, Сами, Лука и Есиен кои можат да ја покриваат таа позиција он го бара Трајче ееееј Трајче...каков киксер стана поарно ќе беше да кажеше Реал да го донесе Пујол па он да си ја загрее клупата малку.

Модриќ вечерва :cuc:
--- надополнето: 22 март 2013 во 20:28 ---
Модриќ вечерва :cuc:

Очигледно тие што зборуваат вака за Бускетс е дека не го познаваат доволно фудбалот. После Меси, Бускетс е најбитниот фудбалер на Барселона во оваа генерација, па после него се Чави и Иниеста. Не за џабе Гвардиола изјави да не беше Бускетс немаше да освојам ни една титула, исто и Дел Боске имаше изјави за него као демек ако сум играч сакам да сум како Бускетс и сеа последнава на вашиот Рамос дека на Реал и треба таков играч... Ама те разбирам, ретко ја гледаш Барса и кога ја гледаш се чудиш шо праат Меси и Иниеста, а не ја забележуваш смиреноста на Буски, дека 95% од топките му се прецизни и дека има најмногу одземени топки...

:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom