Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не освоиме оваа сезона ЛШ искрено и во следни 5 години нема да освоиме. Ја се плашам какви се глупости може да се десат на крајот на сезоната. Мурињо ќе си отиде, ќе се земе некој второ класен тренер што ќе биде само марионета, ќе се дадат енормни суми за нови играчи што нема ни да бидат потребни, некои од сегашниве ќе бидат продадени што искрено се многу потребни и се ќе отиде у курац. Ќе почнеме пак од ново, после пола или една сезона, ќе се отпушти тренерот, ќе дојде нов. Ќе дојдат пак нови играчи и цело време ќе стагнираме во лоша форма.

Тука имаше многу луѓе што викаа дека трансферот на Модриќ бил промашен?
уште мислат така?

А роналдо ќе си оде лиии :(

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Тука имаше многу луѓе што викаа дека трансферот на Модриќ бил промашен?
уште мислат така?

Kje beshe ako ne go daeshe golot so UTD .. do pred 2 nedeli mu lizhevte na Ronaldo...sea pochnavte na Modric... (Y)

Kje beshe ako ne go daeshe golot so UTD .. do pred 2 nedeli mu lizhevte na Ronaldo...sea pochnavte na Modric... (Y)
не си добар дефинитивно...уште пред да дојде Модриќ во Реал сум бил ЗА трансферот и никојпат не сум имал сомнеж дека ќе успее во Реал.не му беше дадена вистинска шанса.до бога и уште не му е дадена.ама кога му дават прилика ја искористува максимално..и не е само до голот на модриќ,има многу многу сигурност во неговата игра..ама то е,некој смета дека добар играч си ако даваш голови :facepalm:
а за Роналдо среди си мислите после збори...

не си добар дефинитивно...уште пред да дојде Модриќ во Реал сум бил ЗА трансферот и никојпат не сум имал сомнеж дека ќе успее во Реал.не му беше дадена вистинска шанса.до бога и уште не му е дадена.ама кога му дават прилика ја искористува максимално..и не е само до голот на модриќ,има многу многу сигурност во неговата игра..ама то е,некој смета дека добар играч си ако даваш голови :facepalm:
а за Роналдо среди си мислите после збори...

Abe pezemek....definitivno sum super... ali shto sakav da kazham e deka .. igrata na modric ja naprajvte ko da e RONALDO. <3 ... promarshen transfer.

Abe pezemek....definitivno sum super... ali shto sakav da kazham e deka .. igrata na modric ja naprajvte ko da e RONALDO. <3 ... promarshen transfer.
Не беше ти тој истиот што јадеше трици и за Роналдо?

абе типац,Роналдо и Модриќ играт 2 различни позиции и не можеш да ги споредуваш.секој си има придонес во тимот.а придонесот на Модриќ кога игра е повече од добар.а ти ако си имаш некои негативни симпатии спрема играчот не мора да успоруваш и квалитет.

OziLLL potivok bidi te molam.. ne me citiraj koga debatiram so drug.
Kumplug neznam kaj vide da jadam trici za najkompletniot ofanziven igrach vo sveto.
Djovani... (Y) 3 utakmici super izigrani(kao Sahin) neznachi deka e uspeshen transfer. Perez bara minimun 15 asistencii. Me mrzi da se raspravam momentalno a i grdo mi e bez makedonska poddrska.. zaebi, drugi put.

PS: Kaka e najjak :P

Карим Бензема: "Нема потреба да немате доверба во мене, Јас ќе се докажам на утакмиците против Грузија и Сарагоса. Јас сум многу среќен кога ќе ги одиграм сите 90 минути, но не сум среќен кога Мурињо ќе ме извади или пак нема да ме стави ниту во стартните 11, но уште повеќе сум незадоволен кога не успевам да се докажам на теренот, поради тоа донесов одлука да се променам"

Карим Бензема: "Нема потреба да немате доверба во мене, Јас ќе се докажам на утакмиците против Грузија и Сарагоса. Јас сум многу среќен кога ќе ги одиграм сите 90 минути, но не сум среќен кога Мурињо ќе ме извади или пак нема да ме стави ниту во стартните 11, но уште повеќе сум незадоволен кога не успевам да се докажам на теренот, поради тоа донесов одлука да се променам"

Нека не биде пичкица, на таа пара уште плаче. Нека земе нека го испоти гзот убаво на тренинг, нека ослабне некое кило и нека почне голови да дава. Без заебанција ќе ни требаат напаѓачи во права мисла на зборот во периодов што иде, а не само статисти на терен.

Минатата утакмица Игуиан изненади позитивно, несакам да кажам дека се вратил, ќе почекам да видам како ќе се покаже дргите утакмици. Се надевам нема да биде старото една утакмица дора, после три-четири по ред пак да го нема никаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom