Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Утре главната опаснот нема да биде Роналдо... утре ќе им се дешава ова!

Све супер, уживав у клипов, све до пасот за Роналдо против Баерн....Ми се скрши филмов. Еј никако неможем да ја преболим таа утакмица, уште ме боли кога ќе видим некој дел против Баерн. Утакмица на која можевме да ги прегазиме уште прво полувреме, а Мурињо се реши да се затвори после вториот гол... :unsure:

Све супер, уживав у клипов, све до пасот за Роналдо против Баерн....Ми се скрши филмов. Еј никако неможем да ја преболим таа утакмица, уште ме боли кога ќе видим некој дел против Баерн.
Што би кажал Боби.. да изгубиш од најголемите лузери те прави суперлузер. Жално... :place:

Све супер, уживав у клипов, све до пасот за Роналдо против Баерн....Ми се скрши филмов. Еј никако неможем да ја преболим таа утакмица, уште ме боли кога ќе видим некој дел против Баерн. Утакмица на која можевме да ги прегазиме уште прво полувреме, а Мурињо се реши да се затвори после вториот гол... :unsure:

1340834039530.gif

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Абе седи озбилно срце ме боли, не се заебавам...

Абе и мене, ама бидна тоа, утре мора поправка на све, не моем да дочекам, ова е истата еуфорија од лани против Баерн, може и бетер. :vozbud:

Ако се деси случајно на пенали да се решава, Рамос шутира „паненка“. :cool:

Ајј, што им требало бе таа работа?

Нема ама баш никаква опција во договорот да се врати, барем со некоја си таму минимална сума на пари?
Нема мислам беше така до лани ама му го пуштија за 7-8 м и сега можат да го купат за 20м колку што ќе бара валенсија:D

Многу добар потег направија што Роналдо го ставија со легендите на Реал Мадрид...

Не дека му беше потребна мотивација, ама темпиран потег, секоја чест... не е ни најмалку случајно направено баш пред натпреварот со Манчестер...
А темпирани беа 3-те гола против Севиља со кои се изедначи со Генто и е на 6-та позиција во најдобрите стрелци за Реал?
captureweh.jpg

Точно дека можеле и претходно да пишат стории за ова но изедначувањето со Генто си го направи своето , во добар момент :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom