Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Добро а немаше офсајд од Педро или кој и да му беше шо му ја подаде со петица на Меси?
Чист офсајд се гледа уште во првата секунда но судиите направија премногу вакви грешки но ова очигледно чисто се гледа и Алонсо креваше рака и го бараше тоа но тоа е судии како судии мора и тие да грешат... при овие технологии тие сеуште ги тераат луѓето да трчаат по линија :pos:

:icon_lol:
376210_408801572545112_1213337590_n.png

"Ja sam Zidan. Ne nije šala."

"Nisam znao šta da mu kažem. Zato sam odložio razgovor, rekavši mu da učim za ispit i da pozove malo kasnije. Kada sam rekao bratu ko me zvao, i šta sam uradio, rekao mi je da sam lud što sam mu spustio slušalicu", izjavio je Varan.

Некој ги гледаше прееска младите на реал ? 1-0 беше на полувреме пенал одбрани голманчето наше во 40 минута . Не знам како завршија .

Никакви млади не играле, барем не кастиља.
И отворете си лајвскор проверете резултат ебате три пати е полесно него тука да прашувате колку завршило и после да чекате одговор :)

Никакви млади не играле, барем не кастиља.
И отворете си лајвскор проверете резултат ебате три пати е полесно него тука да прашувате колку завршило и после да чекате одговор :)

врска немаш бе. :P

Играа малите на Мориентес, еве:

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...oha.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

:)

Јас под млади кастиља подразбирам, тие понатаму Мурињо не ги прати, не па јас :D

врска немаш бе. :P

Играа малите на Мориентес, еве:

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...oha.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

:)
Кажи му така не значи дека играат фудбал само реал на мурињо и кастиља :D ама голманчево добро е , баш тогаш влегов во кладилница и ја гледам утакмицава пенал за Флуминезе и му викам на другар ми му го фаќа 100 % и така испадна му го одбрани пеналот , реков после дома ќе ја гледам ама заборајв .
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 21:09 ---

Фиго за Карлос:'' кога ке ја наместеше топката да шутира слободен удар, си викав во себе, гледај внимателно бидејќи ова ке биде прекрасен гол''

Јес дека од точка е али дали е могуќе?

Првиот полуфинален дуел на Реал и Барса од Кралскиот куп заврши без победник (1-1), а медиумите се фокусирани на тоа што се случувало по натпреварот, кога наводно Лео Меси на паркингот на Сантијаго Бернабеу вербално го нападнал фудбалерот на Реал Мадрид, Алваро Арбелоа. Според Марка, Меси упатил неколку навреди кон Арбелоа кој бил со својата сопруга и ќерка, па некој од екипата на Барселона го тргнал Меси и го одвел во клубскиот автобус на Каталонците.

Јес дека од точка е али дали е могуќе?

Првиот полуфинален дуел на Реал и Барса од Кралскиот куп заврши без победник (1-1), а медиумите се фокусирани на тоа што се случувало по натпреварот, кога наводно Лео Меси на паркингот на Сантијаго Бернабеу вербално го нападнал фудбалерот на Реал Мадрид, Алваро Арбелоа. Според Марка, Меси упатил неколку навреди кон Арбелоа кој бил со својата сопруга и ќерка, па некој од екипата на Барселона го тргнал Меси и го одвел во клубскиот автобус на Каталонците.
Рекламите ги пцуел.

Повикани за утре:

Goalkeepers: Diego López, Adán and Jesús.
Defenders:
Varane, Ramos, Coentrão, Carvalho, Marcelo, Arbeloa and Albiol.

Midfielders: Khedira, Alonso, Essien, Modric, Callejón and Di María.
Strikers: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín and Morata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom