O
ob1
Гостин
После зашто секоја утакмица сме примале голови, како да не примаме кога цела сезона немаме стандардна 4ка позади.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ти глеј семестаро да го спасеш та на реал сезоната тепале губиле ке земат 21093129382 милионаЗначи очигледно може да се прогласи сезонава за отидена у курац![]()

Абе они се воскреснати веќе со Роџерс. Типот е генијалец, а Ливерпул е новата Барселона.еј абе ви текнува на овој?
http://fcliverpoolnews.com/borussia-dortmund-considering-sahin-return/
штета, за малце ќе го воскреснеше Ливерпул...![]()

Е сад смо најебалиЕве како среќно започна 2013
![]()
И без него еден месец и прашање е дали ќе биде спремен за Манчестер
Pepe será baja alrededor de un mes tras someterse a una artroscopia
,Карваљо партали че прај назад 
Абе они се воскреснати веќе со Роџерс. Типот е генијалец, а Ливерпул е новата Барселона.
Иначе знам дека го бранев, и знам дека го преценив, типот испадна дека знае да игра само под Клоп и стратегијата на Дортмунд, и Кагава го покажува истото во Манчестер, повреди и слаби партии.
Во Реал не играше толку многу, али во тие моменти кога играше со Кедира на средина ми беше ок.
Да им ги лапнеме Лампард и Кол на Челзи а ?Па на крај краева и преоден рок е,може Перез пак да го одврзе ќесето и да се купи некој дефанзивец.Не заради тоа што Пепе се повреди и онака одбраната е катастрофа

Е арно де .Најмногу средни имаме сите класа играчи во цел свет кај че ги пикамеДа им ги лапнеме Лампард и Кол на Челзи а ?![]()

На срединатаЕ арно де .Најмногу средни имаме сите класа играчи во цел свет кај че ги пикаме![]()