Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
После зашто секоја утакмица сме примале голови, како да не примаме кога цела сезона немаме стандардна 4ка позади.

Значи очигледно може да се прогласи сезонава за отидена у курац :(
Ти глеј семестаро да го спасеш та на реал сезоната тепале губиле ке земат 21093129382 милиона :)

еј абе ви текнува на овој?

http://fcliverpoolnews.com/borussia-dortmund-considering-sahin-return/

штета, за малце ќе го воскреснеше Ливерпул... :свиркам:
Абе они се воскреснати веќе со Роџерс. Типот е генијалец, а Ливерпул е новата Барселона.

Иначе знам дека го бранев, и знам дека го преценив, типот испадна дека знае да игра само под Клоп и стратегијата на Дортмунд, и Кагава го покажува истото во Манчестер, повреди и слаби партии.:oops:
Во Реал не играше толку многу, али во тие моменти кога играше со Кедира на средина ми беше ок.

Знам дека добро почна, во првите 3 утакмици имаше 2 гола и 2 асистенции колку што се сеќавам.

Еве како среќно започна 2013 :mad:
1357126109_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

И без него еден месец и прашање е дали ќе биде спремен за Манчестер
Pepe será baja alrededor de un mes tras someterse a una artroscopia
Е сад смо најебали :confused:,Карваљо партали че прај назад :)

Па на крај краева и преоден рок е,може Перез пак да го одврзе ќесето и да се купи некој дефанзивец.Не заради тоа што Пепе се повреди и онака одбраната е катастрофа

Абе они се воскреснати веќе со Роџерс. Типот е генијалец, а Ливерпул е новата Барселона.

Иначе знам дека го бранев, и знам дека го преценив, типот испадна дека знае да игра само под Клоп и стратегијата на Дортмунд, и Кагава го покажува истото во Манчестер, повреди и слаби партии.:oops:
Во Реал не играше толку многу, али во тие моменти кога играше со Кедира на средина ми беше ок.

не, нема врска дека е преценет, секој со своите погледи, мене ми беа глупи муабетите дека „Реал/Мурињо го уништил Сахин како играч“, не му давал шанса, а сето тоа беше заради повредата и заради тоа што е ала Робен.

Дали е преценет или не ќе може да видиме кога повторно константно ќе заигра. Сумлива работа беше и лани, сигурно Мурињо не го играше само заради инает.

На крај ќе испадне точно она дека Клоп во Дортмунд им го вади максимумот па кога ќе заминат имаат големи проблеми да се навикнат на друг тренинг режим и лесно се повредуваат.

Па на крај краева и преоден рок е,може Перез пак да го одврзе ќесето и да се купи некој дефанзивец.Не заради тоа што Пепе се повреди и онака одбраната е катастрофа
Да им ги лапнеме Лампард и Кол на Челзи а ?:D

Мислев обична некоја повреда ова на Пепе. Сеа сретнав некои вести, на операција завршил во Португалија. Рамос за наредна утакмица е суспендиран колку за инфо. Незнам на што ќе личи одбранава тек сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom