Ако го здрви на клупа татко ми мож че биди крив,и шо го прај од лајно подолу Адан дека бил подобарИ ако ова се деси (it is know дека нема но...) Kaсиљас да замине у Барса, Мурињо ќе биде крив?
lol...
Не бе адан подобар еА да не не е ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако го здрви на клупа татко ми мож че биди крив,и шо го прај од лајно подолу Адан дека бил подобарИ ако ова се деси (it is know дека нема но...) Kaсиљас да замине у Барса, Мурињо ќе биде крив?
lol...
Не бе адан подобар еА да не не е ?
Да си оди Моу и за нов тренер Мурињо до го донесат и да не се коче буџетоКаков спин направи бе. Мојот пост го направи дека Шурикен го пишал. Ко владата си јеботе!![]()
Да си оди Моу и за нов тренер Мурињо до го донесат и да не се коче буџето![]()
Главата само за фризури правење му служи.
Главата само за фризури правење му служи.
добар е во последно ама ако го земеме фалкао ќе си седи на клупа а Игуаин(иако ми е жал) ќе мора да си оди
на стара слава игра веќе добри 2 години а моѓда и повеќе
Сааш се контраме за Кака и Игуаин?Како бе тоа македончето се повреди бе ццц... истата прича ја прочитав и на романски весник
http://www.prosport.ro/fotbal-inter...t-incantat-sa-vad-ca-imi-stie-numele-10411514
А негде и прочитав (мислам беше на ФБ (Реал Мадрид Балкан) пишаја дека Реал се договорил со некој дечко 17/8год од Колумбија или Чиле не ме држете за збор... Таму во родната му земја го зазел прекарот "Новиот Фалкао"
Патем забелешка. Нашиов фан клуб на кгн....многу е слаб ни дискусии, ни контрања, ни некој става информации за трансфери.. еве за најновата изјава од Мурињо дека се плашел само од Јуве....
Специјалнио да си оди во специјална болниица за душевни заболувања и тешки психозиСааш се контраме за Кака и Игуаин?![]()
не е проблемот во фалкао за трансферов во Атлетико е дали ќе го пуштат
--- надополнето: 30 декември 2012 во 03:04 ---
Зар мислиш дека Фалкао кој толку многу го сакаат во Атлетико дека ќе им возврати на таков лош и грд начин со што ќе го облече белиот дрес? Јас не верувам дека тоа ќе го направи.
Па глупо е да се коментираат шпекулации на квази новинари ебаго.Патем забелешка. Нашиов фан клуб на кгн....многу е слаб ни дискусии, ни контрања, ни некој става информации за трансфери.. еве за најновата изјава од Мурињо дека се плашел само од Јуве....
изгледа ништо нема да има од таа работаПа глупо е да се коментираат шпекулации на квази новинари ебаго.
Еве најново е дека Икер ќе си замине од Реал а него ќе го наследи Де Геа...милсам дека Икер попрво ќе оди во пензија него ли да си замине од Реал.
Во јануари ни треба еден десен бек пошто веќе долго време чекаме да го купат, а ако не купат ништо нека се сликаат и Моу и Перез со спартанецот како еден единствен на таа позиција.