Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И ако ова се деси (it is know дека нема но...) Kaсиљас да замине у Барса, Мурињо ќе биде крив? :eek:
lol...
Ако го здрви на клупа татко ми мож че биди крив,и шо го прај од лајно подолу Адан дека бил подобар

А да не не е ?
Не бе адан подобар е

Каков спин направи бе. Мојот пост го направи дека Шурикен го пишал. Ко владата си јеботе! :pos:
Да си оди Моу и за нов тренер Мурињо до го донесат и да не се коче буџето:D

65014_390691977688921_959785117_n.jpg

добар е во последно ама ако го земеме фалкао ќе си седи на клупа а Игуаин(иако ми е жал) ќе мора да си оди
на стара слава игра веќе добри 2 години а моѓда и повеќе

Главата само за фризури правење му служи.

:pos:
--- надополнето: 30 декември 2012 во 03:04 ---
добар е во последно ама ако го земеме фалкао ќе си седи на клупа а Игуаин(иако ми е жал) ќе мора да си оди
на стара слава игра веќе добри 2 години а моѓда и повеќе

Зар мислиш дека Фалкао кој толку многу го сакаат во Атлетико дека ќе им возврати на таков лош и грд начин со што ќе го облече белиот дрес? Јас не верувам дека тоа ќе го направи.

Како бе тоа македончето се повреди бе ццц... истата прича ја прочитав и на романски весник
http://www.prosport.ro/fotbal-inter...t-incantat-sa-vad-ca-imi-stie-numele-10411514

А негде и прочитав (мислам беше на ФБ (Реал Мадрид Балкан) пишаја дека Реал се договорил со некој дечко 17/8год од Колумбија или Чиле не ме држете за збор... Таму во родната му земја го зазел прекарот "Новиот Фалкао"

Патем забелешка. Нашиов фан клуб на кгн....многу е слаб ни дискусии, ни контрања, ни некој става информации за трансфери.. еве за најновата изјава од Мурињо дека се плашел само од Јуве....

Како бе тоа македончето се повреди бе ццц... истата прича ја прочитав и на романски весник
http://www.prosport.ro/fotbal-inter...t-incantat-sa-vad-ca-imi-stie-numele-10411514

А негде и прочитав (мислам беше на ФБ (Реал Мадрид Балкан) пишаја дека Реал се договорил со некој дечко 17/8год од Колумбија или Чиле не ме држете за збор... Таму во родната му земја го зазел прекарот "Новиот Фалкао"

Патем забелешка. Нашиов фан клуб на кгн....многу е слаб ни дискусии, ни контрања, ни некој става информации за трансфери.. еве за најновата изјава од Мурињо дека се плашел само од Јуве....
Сааш се контраме за Кака и Игуаин?:LOL:

Сааш се контраме за Кака и Игуаин?:LOL:
Специјалнио да си оди во специјална болниица за душевни заболувања и тешки психози :) Да не го видам во РЕАЛ после полусезона

Матилде дај му на Жозе оти ни го пое*а Реал :drk:

:pos:
--- надополнето: 30 декември 2012 во 03:04 ---

Зар мислиш дека Фалкао кој толку многу го сакаат во Атлетико дека ќе им возврати на таков лош и грд начин со што ќе го облече белиот дрес? Јас не верувам дека тоа ќе го направи.
не е проблемот во фалкао за трансферов во Атлетико е дали ќе го пуштат

Па глупо е да се коментираат шпекулации на квази новинари ебаго.
Еве најново е дека Икер ќе си замине од Реал а него ќе го наследи Де Геа...милсам дека Икер попрво ќе оди во пензија него ли да си замине од Реал во друг клуб.
Во јануари ни треба еден десен бек пошто веќе долго време чекаме да го купат, а ако не купат ништо нека се сликаат и Моу и Перез со спартанецот како еден единствен на таа позиција.

Па глупо е да се коментираат шпекулации на квази новинари ебаго.
Еве најново е дека Икер ќе си замине од Реал а него ќе го наследи Де Геа...милсам дека Икер попрво ќе оди во пензија него ли да си замине од Реал.
Во јануари ни треба еден десен бек пошто веќе долго време чекаме да го купат, а ако не купат ништо нека се сликаат и Моу и Перез со спартанецот како еден единствен на таа позиција.
изгледа ништо нема да има од таа работа
ќе се чека Карвахал до на лето и ќе го откупат за 8 милиони(продаден беше за 6)
не надевајте се на трансфери зимава, откако е дојден Мурињо слабо сме активни на зима

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom