Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
За утакмицава бев најголем песимист, мислев дека нема шанса да победимо. Ама ете, кога не очекуваш, играат многу лесно. А кога очекуваш дека ќе има лесна победа, тогаш ја пимплаат 90 мин.

Одлично рутинирано прво полувреме. Мирно и безкомпликации нека ја завршат утакмицава. Очекувам да влезат Бензема и некој од Кака или Каљехон во второ полувреме, ако не и двајцата.

За утакмицава бев најголем песимист, мислев дека нема шанса да победимо. Ама ете, кога не очекуваш, играат многу лесно. А кога очекуваш дека ќе има лесна победа, тогаш ја пимплаат 90 мин.
:facepalm: Од четврток кога излезе билтенот со утакмици за недела му викав на сите да ја пуштаат 2-2 3+ :D. Не заебавај, секогаш после битен дерби натпревар ако изгубиме или нерешено, наредниот натпревар партал правиме.

Рутинирано па по рутинирано не може да биде.
А кога ќе ми текне лани и прехлани што маки тргавме тука

:facepalm: Од четврток кога излезе билтенот со утакмици за недела му викав на сите да ја пуштаат 2-2 3+ :D. Не заебавај, секогаш после битен дерби натпревар ако изгубиме или нерешено, наредниот натпревар партал правиме.
Ја па на свите им викав 1Х, 2.88 коеф. :D

Акција не се знај да се сврзи, Рамос и Пепе изиграваат плејмејкери, Модрич и Озил им бараат топка, овие ја поткопуваат напред, мислат ПЕС играат. И аман кој к со Роналдо, уште ко мало дете се однесува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom