Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Онај Хесе што игра за Кастиља е Кристиано Роналдо втор дел..така го имам заприметено на три натпреварот детето многу го разбира фудбалот плус и така се носи како Роналдо..во фризура во стил и става како него има..ќе биди играч од него само ако го пуштат во Гетафе или во Валенсија па од таму да го купи некој..вака:cautious:

Џабе е добар, кога ќе игра во друга екипа...како и Солдадо, Негредо, Мата, Хави Гарсија, Валеро итн.
Политиката на клубот е катастрофа, што само гледаат да купат некој нов играч...место да се потпрат на кантерата.
Еве ситуацијава со Марсело...одма почнаа шпекулации за нов играч...а нема потреба од такво нешто...тука се талентираните дечки од Кастиља...Начо и Касадо...мора да се дава повеќе шанса на младите...доста ми е веќе да гледам како само купуваат играчи и после не ги оправдуваат парите.Оваа генерација на Кастиља е страшна...имаат дечките талент и со малку работа и малку повеќе шанси во првиот тим...ќе има Реал екипа уште за 10 години :-)

Епа не може бе, само што влегоа во Сегунда и одма у прв тим да добиваат шанса. Ве молам не правете споредби со Барса Б. Тоа е и проблемот на некои деца како Карвахал, никој не ги избркал, сами бараа нови клубови, а треба прво да се покажат во лига појака од таа во која досега играле.

Џабе е добар, кога ќе игра во друга екипа...како и Солдадо, Негредо, Мата, Хави Гарсија, Валеро итн.
Политиката на клубот е катастрофа, што само гледаат да купат некој нов играч...место да се потпрат на кантерата.
Еве ситуацијава со Марсело...одма почнаа шпекулации за нов играч...а нема потреба од такво нешто...тука се талентираните дечки од Кастиља...Начо и Касадо...мора да се дава повеќе шанса на младите...доста ми е веќе да гледам како само купуваат играчи и после не ги оправдуваат парите.Оваа генерација на Кастиља е страшна...имаат дечките талент и со малку работа и малку повеќе шанси во првиот тим...ќе има Реал екипа уште за 10 години :)

Добро зашто не сфаќате дека Реал Мадрид не е во моментов во позиција да игра играчи од Кастиља во првиот тим, освен во вакви ситуации каде на една позиција ни се повредени сите играчи и мора да се земе од вториот тим. Различна е ситуацијата кај нас, во многу глупа позиција сме и има преголем притисок врз цел тим да се освои таа кобна 10та титула во ЛШ и се додека не се освои нема многу играчи од Кастиља да се промовираат во првиот тим.

Да може фановите сакаат свои деца во прв тим, али највеќе на свет секој навивач на Реал сака првин да се освои 10тата титула. А ако нешто го прави Реал Мадрид голем тим тоа се навивачите (не зборам дека се јаки хулигани, или дека грмат на трибина, туку зашто ги има многу низ целиот свет). Така да цел на управата, на тимот, на играчите и на сите во Реал Мадрид е освојување на ЛШ, па после тоа вадење на играчи.

Башка направи споредба на ситуацијата на Кастиља од доаѓањето на Мурињо и од пред неколку години. Од кога дојде он, почна колку толку да ги промовира играчите, еве Мората го зема во првиот тим. Значи нивниот труд нема да се запостави, ако продолжат вака сигурен сум дека ќе бидат донесени во првиот тим (е сега колку ќе може да си го задржат тамо местото, тоа е до нив зашто најпрвин треба да бидат стрпливи).

Марсело повреден, Коентрао повреден
Што читам нешто можно е Карлос да се врати во Реал како нивна замена додека се повредени ?
Некако ми нема логика ова, ми се чини дека е шпекулација.
Но баш би сакал да го видам повторно во дресот на Реал, барем на еден натпревар ако не повеќе :)

Марсело повреден, Коентрао повреден
Што читам нешто можно е Карлос да се врати во Реал како нивна замена додека се повредени ?
Некако ми нема логика ова, ми се чини дека е шпекулација.
Но баш би сакал да го видам повторно во дресот на Реал, барем на еден натпревар ако не повеќе :)

И Роналдо ќе се вратил, до дека да влезат у форма Телето и Тељокот.

Море кажи нешто за Реал, Кака та Кака. :)
И асистенција и пеналот врз него направен т.е играч на натпреваро.
Шо да кажам за Реал се затепаја со повреди, за Кедира незнам до кај е со таа мини повреда, а Рамос се вратил. Згора на се ми мириса на уште еден кикс со Селта, плус ко живеачка да имаат така некако ми мириса :) Ако играш комар не ја играј Реал. Освен, го очекувам тоа... време е да блесни Икер и да не прими гол !

И асистенција и пеналот врз него направен т.е играч на натпреваро.
Шо да кажам за Реал се затепаја со повреди, за Кедира незнам до кај е со таа мини повреда, а Рамос се вратил. Згора на се ми мириса на уште еден кикс со Селта, плус ко живеачка да имаат така некако ми мириса :) Ако играш комар не ја играј Реал. Освен, го очекувам тоа... време е да блесни Икер и да не прими гол !

Роналдо дава 100% гол, така да не ти држи вода мислењево :D

Роналдо дава 100% гол, така да не ти држи вода мислењево :D

Чул те госпо, и да проработи машината .. она буквално центрифуга малце, секој викенд да гледам по 3-6 гола од страна на нашиве напајџачи.

различна е ситуацијата со Хесе, дечкото е екстра талент и сигурен сум дека ќе игра во првиот тим

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom