Цели две години да немаш промашено пенал и сега кога тој одлучува за финале да промашиш мислам стварно треба да си...му се виде по фацата на Роналдо предвреме.Кака незнам зошто влезе уопште може да го фаќа патот за Анжи летово слободно,Рамос неам зборови.Од 4 пенал само еден реализиран
Сан Икер уште еднаш покажа дека е срцето на Реал.Секоја чест на Баерн заслужено си поминаа.И да,нема да пишам ај следната година пошто ми е скурчено од тоа.
ХАЛА МАДРИД!
Сан Икер уште еднаш покажа дека е срцето на Реал.Секоја чест на Баерн заслужено си поминаа.И да,нема да пишам ај следната година пошто ми е скурчено од тоа. ХАЛА МАДРИД!
...се плаши дома да нападне против еден баерн што не е на ниво од пред 10 години кога стварно беше велесила...ова беше моментот на вистината и знаев дека ако дојде до пенали немаме шанси (мурињо изглеа е неверојатен кретен ако го сметаше ноер за слаб голман, иначе не гледам причина зашто сакаше да се иде на пенали) и го папаме стапот, едноставно ноер е како страшило на голот права грамада...сеа ако може нека ја завери титулата у ла лига и доволно беше, мислам дека нема потреба да седи повеќе на клупа ако неможе да не донесе до финале на ЛШ
....ах здравје ми земаа