Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не само тоа, него Хихон на клупата го имаат Клементе, најголемиот хејтер на Реал во целиот свет. За очекување е цигански пристап од Хихон во овој натпревар, паѓање, дајвање на секој контакт и слично, треба многу да се пазат нашите затоа што многу лесно може некој да добие црвен картон. Покрај тоа, неизсоставен е и автобусот на Клементе. 3-0, 4-0 и да ги пратиме Хихон во Сегунда и да се решиме од секогаш жешкиот Ел Молинон.

секогаш кога Чаби ни е на одмор Сахин го зема тоа место скоро сигурен сум дека така ќе биде и вечерва така ги ротира Мурињо Сахин-Чаби и Кедира-Гранеро

Ако е паметен Мур нема да го игра Роналдо вечер...

Он убаво знае дека е под закана Роналдо, ама ако пак телето мава стативи ќе мора да го игра роналдо :D

Ја ставам главава на трупче ако не почне Роналдо вечер од 1-ва минута.
А срамота е да сумњаш дека Реал неможе да победи без Роналдо против еден ебан Хихон. Незнам дали би требале да се наречемо еден од најдобрите тимоој у свет ако зависимо од еден играч.
Ако е така зошто тогаш би бил важен да игра против Барселона ?
Ако повеќето рачунаат дека ќе се губат бодови на Ноу Камп зошто тогаш да не биде торпедиран еден Хихон а со тоа и Роналдо ќе си руши свои рекорди... а ако има среќа би играл и против Барса... и можеби би го направил истото :)

Како на времето Бензема и Игуаин кога играа сами и решаваа утакмици. Така и вечер да се почне со двете телиња во напад. Марсело лево крило и десно Каљехон.

Ако е така зошто тогаш би бил важен да игра против Барселона ?
Ако повеќето рачунаат дека ќе се губат бодови на Ноу Камп зошто тогаш да не биде торпедиран еден Хихон а со тоа и Роналдо ќе си руши свои рекорди... а ако има среќа би играл и против Барса... и можеби би го направил истото :)
Молимте не ми ги споредуј Барселона и Хихон, смешно е.
Не ми го разбра постот изгледа, со Барселона и тоа како ќе биде важен Роналдо, зошто е играч од потег. Ама дај бре, од Хихон ли треба да се плашимо ако не игра Роналдо?

Ја би прашал у стилот на Мурињо за одлукава Роналдо да игра вечер, POR QUE???

Молимте не ми ги споредуј Барселона и Хихон, смешно е.
Не ми го разбра постот изгледа, со Барселона и тоа како ќе биде важен Роналдо, зошто е играч од потег. Ама дај бре, од Хихон ли треба да се плашимо ако не игра Роналдо?

Ја би прашал у стилот на Мурињо за одлукава Роналдо да игра вечер, POR QUE???
Таман е, туку Мурињо и Роналдо се во прашање па јасно е дека ќе игра :)

Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Sahin, Khedira; Callejón, Özil, Cristiano e Higuaín
--- надополнето: 14 април 2012 во 19:25 ---
Го гледам составов на Хихон, и сфаќам зошто Роналдо е во игра, и Мурињо ризикува со него.

Juan Pablo, Lora, Botía, Iván Hernández, Canella, Gálvez, Nacho Cases, André Castro, Trejo, De las Cuevas y Adrián Colunga

Клементе останува верен на својот стил на игра на Бернабе. Стандард, автобус пред гол, и шутирај ја топката во трибини. Ќе го почне овој натпревар со ПЕТ дефанзивци, и двајца деструктивци. Тој би дал 5 години од својот живот само да му земе бод на Реал, а кога би освоил 3 бода би можел уште одма да умре среќен.

Треба да се очекува голем посед, а најлесниот пат до голот најверојатно ќе се бара преку проектилите на Роналдо.

нема да добие жолт вечерва Роналдо бе,на крај краева напаѓач е нема што да бара на своја половина,нема протести,нема соблекување после голот од 34-5 што ќе го даде вечерва и то е:)

Идеме на сигурна победа вечерва. Очекувам во второ шанса да добијат Карим, Ангеле и Кака. Нормално доколку има потреба, ако не тука се Гранеро остали. Дефинитивно Мурињо сериозно разговарал и со Роналдо и со остали кој се под закана. Така да јас не се секирам многу многу ма да пак нешто од внатре ме копка.

Шо требит да се напрајт Арбелоа да не го гледам појке прва постава...ОДМА ПРАМ -.-

Многу ќе беше покорисен Кака место Каљехон, Каљехон е апсолутно некорисен против вакви бункер екипи.

изгледа ќе ја губиме титулата на камп ноу..:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom