Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
"That bastard Raul just keeps on scoring, he's simply incredible," Llorente said to Marca in awe of the 34-year-old.

1333051575_extras_portada_0.jpg

Формата се менува, класата е вечна.

Со сила се правите идиоти или нешто друго е работава?
Какво копање нос, камерата е лоша не се ни гледа убаво, може само да се чешал и после го погалил детето. Плус да му беше таква намерата немаше чека уште 10 секунди па после да го гали детето. А и ако пратите барем 1 такмица месечно на Реал ќе знаете дека Касиљас не е таков човек, никогаш ни се степал ни се карал со некој, а не па од чиста мира да брише мрсули од детето. Ај не се кретенчете со сила.

Незнам колку е точна информацијава али сепак...

Real madrid ce promeniti grb, tacnije sa vrha grba ce skinuti "KRST" Zbog investicije u Arapskim zemljama koja je u izgradnji ! Real nije klub koji bira veru i naciju vec je to kraljevski klub koji svija postuje

530469_379488668748604_198426513521488_1220570_1928868235_n.jpg

Мене лично многу ми е глупа идејава​
Само така дрско !!!

Тешка сељандура ејјј ... овој нека се фрли под воз поарно !!! Парите можат да купат курви коли ама култура малце потешко ... гад !!!

Lele stvarno ova e stvarno gadno:eek:

Ejjjjjj mrsul na deteto mu zalepi gaden eden bljak

Со сила се правите идиоти или нешто друго е работава?
Какво копање нос, камерата е лоша не се ни гледа убаво, може само да се чешал и после го погалил детето. Плус да му беше таква намерата немаше чека уште 10 секунди па после да го гали детето. А и ако пратите барем 1 такмица месечно на Реал ќе знаете дека Касиљас не е таков човек, никогаш ни се степал ни се карал со некој, а не па од чиста мира да брише мрсули од детето. Ај не се кретенчете со сила.

Незнам колку е точна информацијава али сепак...

Real madrid ce promeniti grb, tacnije sa vrha grba ce skinuti "KRST" Zbog investicije u Arapskim zemljama koja je u izgradnji ! Real nije klub koji bira veru i naciju vec je to kraljevski klub koji svija postuje

530469_379488668748604_198426513521488_1220570_1928868235_n.jpg

Мене лично многу ми е глупа идејава​
Тоа за Касиљас се сложувам потполно.
А не е воопшто глупа идејата со грбот, крстот е уште на времето кога државите биле поврзани со црквата, сега модерно време секуларност ова она. Зашто некои фанови во Арапски или други земји да чувсвуваат дискриминираност или слично, важно му е на клубот тоа верувај. Не малку народ живее таму, купува дресовои, се купуваат тв права по страшни цени. Си знат шопрат ај ти.

Види ги се напалија ка мајмуни на банана за Касиљас. Он ако нема култура и ако е “гад“, вие што сте bе мрсули?

Ова со аблемов да беше у Македонија па да го сфатам озбилно да не ги повредиме чуствата на мањината што живее на овие простори ама вака еден тежок феил на медиумите. :icon_lol:

Ди Марија ќе биде повикан за утре ама нема да може да игра 90 минути, а Кедира нема да игра поради повреда.

ајде ангелу едвај чекам да те видам како ги мелиш :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom