Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Once del Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi, Lass, Khedira; Ozil, Cristiano y Benzema

En el banquillo visitante estarán Adán, Kaká, Granero, Altintop, Varane, Higuaín y Callejón

Xabi Lass Khedira:cautious:ќе одиме на нерешено веројатно,а и гледам Сахин не е ни во резерви изгледа доста му е минутажа и на клупа па сеа малку Алтинтоп у шема,чудно и тоа многу.Бензема пак во прв состав а цело време се збори дека двајцата играат подеднакво ова она,ама не е така

Кој ве излжа дека ќе има на Алфа бе???

Дајте некој сопкаст ајде!

За Сопкаст ми вика последна верзија... :cautious: и Интернет Експлорел... :eek:

еве ви за Veetle:

futboltvpro4.blogspot.com/p/canal-futbol-18.html

bilbainita5.blogspot.com/

и обичен:

carbonerotransmisiones.blogspot.com/p/canal-1300-kbps.html

dajte nesto za po spor net ako imate :) sry lat.

До сеа тоа што видов. Очекувам само нешто во второ да се деси.
Десната страна ни е тотална без опасна без класично крило и без офанзивен бек играме. Очекувам промени коа ке влезе Кака/Каљехон или Крис се префрли на десна страна. Уште нешто, прва измена - излага Лас. Многу е рано за вакви работи али предвидувам дека ке е вака доколку продолжиме у исто темпо.
--- надополнето: 21 март 2012 во 22:15 ---
dajte nesto za po spor net ako imate :) sry lat.
http://www.rojadirecta.me/goto/fenixcast.blogspot.com/2012/02/canal.html

До сеа тоа што видов. Очекувам само нешто во второ да се деси.
Десната страна ни е тотална без опасна без класично крило и без дефанзивен бек играме. Очекувам промени коа ке влезе Кака/Каљехон или Крис се префрли на десна страна. Уште нешто, прва измена - излага Лас. Многу е рано за вакви работи али предвидувам дека ке е вака доколку продолжиме у исто темпо.
--- надополнето: 21 март 2012 во 22:15 ---

http://www.rojadirecta.me/goto/fenixcast.blogspot.com/2012/02/canal.html

и на овоа сецка у пм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom