Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
МОрат да не давет.....Бенфика-зенит одеше на плуска,вечерва Баерн........По логика,ние сме следни :)

Златко вчера после Интер-Марсеј најави дека ќе ја даваат на 5+ Реал-ЦСКА.

^Сеуште ли ви е тоа дилема :confused:

Ајде вечер да ги стегнеме измрзнативе :vozbud:

http://www.supersport.com.mk/index....a-bernabeu&catid=51:liganashampioni&Itemid=90

watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png

Имат некоја можна комбинација за состав ? :)

Имат некоја можна комбинација за состав ? :)

Чекај, уште 45м. и официјално ќе излезе. Ма да 99% е дека ќе биде составот од претходниве два натпревари.

Нема ништо што да очекуваме, само 4,5 гола во мрежата на Русите и честито нека ни е од сега 1/4 финалево, утре повеќе импресии и анализи.:)

Чекај, уште 45м. и официјално ќе излезе. Ма да 99% е дека ќе биде составот од претходниве два натпревари.
Претпоставувам и јас.Али по шо Мурињо на пресот рече : Ќе играм со 3 ца напаѓачи. ..... па ме интересира дали постојт можност Роналдо Пипа и Бензема да се тие 3 ца :)

Претпоставувам и јас.Али по шо Мурињо на пресот рече : Ќе играм со 3 ца напаѓачи. ..... па ме интересира дали постојт можност Роналдо Пипа и Бензема да се тие 3 ца :)
Па чим кажал дека со тројца напаѓачи,сигурно ќе се они,нема сигурно да е Мората,или некој друг.

Шо мислите ќе му дајме 2 гола до полувреме ??

Шо мислите ќе му дајме 2 гола до полувреме ??

Ако дадеме гол до 20та минута, да. :)
--- надополнето: 14 март 2012 во 19:42 ---
Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Ozil, Kaka, Ronaldo, Higuain.

Ова е официјалниот состав.
--- надополнето: 14 март 2012 во 19:42 ---
На клупа:

Adan, Albiol, Varane, Sahin, Granero, Diarra, Benzema.
--- надополнето: 14 март 2012 во 19:45 ---

Резерва е овој. :pos:

Само да не му текне Албиол да го пушти, макар и во 90мин ќе претставува ипасност, покрај Арбелоа. Доста е едно зло. Лас Сахин и Бензе ако има потреба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom