Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Carvajal у Реал место Arbeloa :vozbud: Joselu у Гетафе на печење (y)

Среќен Роденден мајсторе, се најдобро, да постигнеш мнооооогу голови и да освоиш мноооооооооооооооогу титули во дресот на Реал Мадрид.

crisRMpresentation.jpg

А да, да те гледаме барем уште 5 години во дресот на Реал Мадрид.

Иначе вчера ги добивме Гетафе на рутина и играчите не играа ни со пола од нивните можности.

И нас не оштети вчера судијата.

Torres,%20agarra,%20Ozil,%20Getafe_6_ampliada.jpg

п.с. Честито победа !

б
и му го купивме ова...

93px-Liga_trophy_(adjusted).png

Close enough!

И заминавме на пат. Арно ама нема чартер до Мадрид, мораше прво преку Барселона. Стигаме у Барселона...

Two-adelies_edit.jpg

мислиш на Антартикот си... смрзнати побрзавме да фатиме авион за Мадрид, летот 32/7 штотуку тргнуваше...

Стигаме у Мадрид, пекол, не се диши, таква клима не била забележана последниве три години... Го наоѓаме замокот „de Irina & Cristiano“, ѕвони на врата... нема никој... глеаме тераса до нас... хех, лесно е за нас штом има тераса. Му ја викнавме : Излези момче, и оп...

96l83qmd.jpg

Еј, дечки, ајде влагајте. Одам ја до маркет да купам супа за бебето, одма се враќам...

Влагаш у тоа замокот, штама, и многу големо у пм. Одиме 219 метри понапред и оп...

09_irina-shayk_17.jpg

и на тоа плазмата пуштено: Мерлин Монро - Хепи Брдеј мр. президент...
Ние целосно шокирани од глетката, (мислам кај си видел ти пуканки у сад за кикирики ставено бе !? )... одеднаш низ вратата влегува Роналдо...

ronaldo_280x390_697245a.jpg

- За два саата ти реков дека тоа ќе го правиме мори, не за две минути !!! Влагај назад у кујна да направиш баклава за гостите...

И нас тогаш ни спадна... каменот од срце де.
Па муабет со Роналдо.... му го даваме поклонот...

Cristiano-Ronaldo-Portugal-Wallpaper-Photo-Pictures.jpg

- Епа уште помало, неможевте да најдете !?

Па му ветивме дека ќе му нарачаме поголем примерок од истото за да му стигне у мај...

Мислевме и да преспиеме у една од 75 гостински соби, но ни се јави Котевски и ни рече: - Кај сте заминале вие без биометриски пасоши бе !? Со финта а !? Назад одма...

и така...
:pos:
браво мајсторе!:cuc:

403019_2582557240190_1142243838_32080156_618968924_n.jpg

27 години, таман влева во најдобрите фудбалски години. На него се сеќавам кога беше мал арогантен португалец, брз, агилен и атрактивен дриблер. Али, созреа и како човек и како фудбалер. За жал, сеуште има луѓе кои го доживуваат како арогантен богат манекен, и штета е што го прати таква репутација, мада и самиот тој носи кривица за тоа. На крај краева не е ни многу битно што другите мислат, и сигурен сум дека и самиот тој го знае тоа.

Исто така како фудбалер многу се промени и денеска стана ладнокрвен убиец, страв и трепет за одбраните и голманите ширум Европа. Сакам долго да остане во Мадрид, да стане легенда на тимот, и да биде запаметен како таков. Го пратам и го сакав во Реал уште кога дојде во Англија, и среќен сум што ја имам таа чест да го гледам секој викенд во дресот на Реал Мадрид. Среќен роденден Крис ! :love:

Шо ќе беше та водката шо ја имаше кај Рони,тек сеа се отрезнаф -.-.

Пепе и Марсело да не ти подметнале нешто у водката ?:)
Можда,јас со ирина бев на само,ја анализирафме од Роналдо играта.И кажав,преку мојот долг ....монолог,дека на Роналдо му е релативно краток....фитиљот при провокација.И со мојот дебел.....глас ,ја убедиф дека на Роналдо му е слаб...радиусот на движење.Ми го грабна...пенкалото од рака,го стави...во кутијата на масата,ја голтна ....пијачката на брзина,ја забриша ... пудрата од маицата...и ме однесе да му го кажам то в лице. :)

...и ме однесе да му го кажам то в лице. :)
За тие шо не биле кај КР на роденден да им отркријам која беше неговата реакција.
шо збори овој...а Ирина му се смешкаше на нашиов мангуп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom