Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Да се разберемо! И ја некоаш го пцуем, знае да ме накурчи до крај со некои негови потези. Не викам дека е совршен, ама да сереш за некој играч кој на 115 натпревари има дадено 112 голови, пред се е греота.
Роналдо нема речено ништо против клубот до сега, а и против навивачите. Ако има такво нешто, еве пак ќе побарам видео па нека ме демантира некој. Ако изјави нешто со кое би кажал дека он е повеќе од клубот, ја ќе бидем прв кој ќе сака да го види на излезната врата. Ама ова без врска серење, не сфаќам.

Не знаев дека си се запознал со него па го знаеш како личност.

A vidi, on moze privatno e dosta prijaten decko. Da ne veruvas, ama aj moze. A sto ima toa vrska koga na teren kade sto go pretstavuva mojot klub e najnapuvanoto stvorenje?
Samiot govor na teloto mu e tolku odbiven, pa uste "mi svirat I me pcuat zosto sum mnogu ubav, bogat I najdobar fudbaler".
Bidi srekjen bomba sto ne ti frlat.

I ovoj moj osvrt kon Cristiano stvarno ne e predizvikan od negovite fudbalski refleksii vo beliot dres. Jas licno mislam deka kvalitativno (samo so dobar psiholog, a I psihijatar vo tandem) Ronaldo e najdobar I najkompleten igrac na denesnicava.
I znam deka toa ke go dokaze I protiv Barca.
Po tolku derbija godisno, I mene ke mi se pogodi edna I ja na Valdes ke mu zbicam gol :-) Mala sala.

Samo uste edna rabota primetete koga vekje zborime za Ronaldo, pa ke go batalime vise, dosta e. Koga Ronaldo igra, igrata na site igraci e podredena za da mu odgovara na CR.
I koga ne odi, obicno so pojak protivnik, site se vo grch.
Nema da se sluci, ama da go ostavi Ronaldo da poodmori malce, ke go vidite pravoto timsko lice na Real.
Ronaldo moze da resi tekma, tuka nema sto. Se vide I za kupot so Barsa. Ama vo megjuvreme celokupnata igra trpi dosta, akomodirakji se na nego.

Налетав случајно на извадоци од марка, да се игра со ласс рамос албиол марсело и чаби со пепе :D Албиол че се докаже !

какво докажување, варан ќе игра место албиол има на насловна на марка

какво докажување, варан ќе игра место албиол има на насловна на марка

Ако не стаам смајли на крајо не значи дека не се заебавам :D Мурињо си знае кој ке го ставе штопер ако го игра пепе со чаби напред, али како што се збори Педро нема да игра првата кај нас така да може со коентрао бек и ласана со чаби среден, ќе видиме у среда (-
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 15:26 ---
http://www.marca.com/eventos/directo/2012/01/13/3010/asilovivimos.html

Интервју мур, лајв

397459_10150481715764773_96686264772_8675897_1685711276_n.jpg

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...his_league_title_is_very_important_to_us_.htm

"I believe Olympique Lyonnais are favourites to winning the French Ligue 1 because that's where I grew up. PSG, Lille and Marseille will always be there, but I believe Lyonnais will win."
Во Стилот на КАКА:pos:

Satellite

--- надополнето: 13 јануари 2012 во 16:34 ---
http://sportdenes.com/fudbal/bundes-liga/item/2941-раул-сакам-реал-да-освои-тројна-круна.html
Раул верува во Мадрид и ние веруваме во Мадрид брате!!!

Уште да разбиравме шпански :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom