Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да пишам и тука само поради РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ...
Реал 2
Сити 1
1500 - 5860

Вака се игра на РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ;):love:

Ај да пишам и тука само поради РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ...
Реал 2
Сити 1
1500 - 5860

Вака се игра на РЕАЛ МАДРИД КРАЛСКИОТ КЛУБ;):love:

ка се фалаш веќе..фрли и по едно пиво..не се прави боки13...

ка се фалаш веќе..фрли и по едно пиво..не се прави боки13...
Хахаха, чекај сега ако имам ГЗ да лупнам на Реал со Барса 1 5000 е тогаш ќе се слави 3 дена само на пиење :D

Со Барса треба да имаме милост сега...јас би го пуштил Каљехон да им брцне еден гол и после да се брани Реал и со резерва да им го учукаме на циганите мадафакери:D ПИС БРО!!!

П.С. Не штедете пари оваа година, лупајте све на Реал ќе ви донесат многу радост, па и да искочат со мене:D Иначе Реал оваа година ги немам утнато ниту еднаш, ко за беља не уплаќав кога заебаа со Леванте и Сантандер, БИЧ!!!:love:
--- надополнето: Dec 8, 2011 1:00 AM ---
Real Madrid - Barcelona 1 2,40

• Ми се допаѓа
Reactions: Mos
Зошто немаа спонзор на дресовите?

Во Холандија е забранета рекламација на кладилници.

Не ја гледав утакмицава.. и ме изненади Лион стварно од нас секако очекував ваков резултат, Ајакс ни нема даено гол незнам од кога.

Да се насочиме на Класико сеа ама немој мн да се крениме в облаци да не ни се одбија нас тоа !!

Хала МАДРИД!

Во Холандија е забранета рекламација на кладилници.

Не ја гледав утакмицава.. и ме изненади Лион стварно од нас секако очекував ваков резултат, Ајакс ни нема даено гол незнам од кога.

Да се насочиме на Класико сеа ама немој мн да се крениме в облаци да не ни се одбија нас тоа !!

Хала МАДРИД!
Нема никакви шанси, оваа година Реал игра прејако со Мурињо кој ги уигра перфектно :D Може само случајно да ја заврпи нерешено иако не ми се верува ама тепаме оваа, сигурен сум незнам за вас...Ди Мариа и Роналдо:Dа може и Бенз:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom