Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Valencia-Real Madrid: Iker Casillas, Álvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Lass, Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

SUPLENTES / BENCH: Adán, Albiol, Altintop, Nuri Şahin, Callejón, Granero & Higuaín.

Не ми се свиѓа дефанзивниот среден ред, слаба креативност баш кога почнавме да играме добро со офанзивни играчи и требаше тоа да го потврдиме против јак противник ние со педерска тактика излегуваме

Абе на гости играме кај валенсија, добар е составов

Какви две шанси на Кедира:D
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 22:22 ---
Каков гол на Бенз:D
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 22:24 ---
Сигурно решил Мурињо да го прави Кедира втор напаѓач, многу шанси имаше:ROFLMAO:
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 22:30 ---
Пепе карате Кид:pos:

Не ми се свиѓа дефанзивниот среден ред, слаба креативност баш кога почнавме да играме добро со офанзивни играчи и требаше тоа да го потврдиме против јак противник ние со педерска тактика излегуваме
Се надевам виде зошто играме со таа „педерска“ тактика.

Ајде и Хиго да влезе да збрца еден и сите среќни да бидеме.

Ако одиме цик-цак менвење на играчите,поготово Бензема со Игуаин,вечерва телето требит да почнит :)
Да се самоцитирам по втор пат,мило ми е шо испадна со цик-цак така вечерва...хихих :)

Јас ако не се лажам,Кедира во младиснките селекции на Германија играше втор напашач.така да ништо чудно Мурињо да го користит то вечерва ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom