Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би ги играл и Игуаин и Бензема. Не ми е Каљехон за стартер некако, нека влезе од клупа. Според мене најдобро вечерва би било:
- Икер -​
- Арбелоа - Пепе - Рамос - Марсело -​
- Кедира - Чаби -​
- Бензема (Роналдо) - Озил - Роналдо (Бензема) -​
- Игуаин -​

Многу варијанти постојат, едната е дури и Алтинтоп да игра крило... :icon_lol:

Би можело и Ласс да иде десен бек, Арбелоа лево, Марсело крило...:ROFLMAO:

Што фантазирам, Каљехон ќе почне, така е и најдобро... :)

^Како успеа бе? При толку играчи што ги имаме ти го стави Алтинтоп у прв состав :D

Ја би ги играл и Игуаин и Бензема. Не ми е Каљехон за стартер некако, нека влезе од клупа. Според мене најдобро вечерва би било:
- Икер -​
- Арбелоа - Пепе - Рамос - Марсело -​
- Кедира - Чаби -​
- Бензема (Роналдо) - Озил - Роналдо (Бензема) -​
- Игуаин -​
АААпсолутно се сложувам за составов. :)

Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез во интервју за весникот Ел Мундо Депортиво истакнал дека неодамна имал средба со тренерот Жозе Мурињо на која, португалскиот тренер потврдил дека и во следната сезона ќе седи на клупата на Кралскиот клуб.

На состанокот било договорено во текот на јануарскиот преоден рок да се ангажираат уште двајца фудбалери кои дополнително би ја засилиле екипата, а станува збор за десен бек и фудбалер од средниот ред.

Перез потенцирал дека е задоволен од работата на Мурињо и дека приоритет е освојување на трофејот во Примера и прекин на доминацијата на најголемиот ривал, Барселона.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- За десен бек, во ред, го очекувам Маикон, гледам дека Интер имаат негова копија... :)
ама не ја сфаќам потребата за играч од средниот ред.

Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез во интервју за весникот Ел Мундо Депортиво истакнал дека неодамна имал средба со тренерот Жозе Мурињо на која, португалскиот тренер потврдил дека и во следната сезона ќе седи на клупата на Кралскиот клуб.

На состанокот било договорено во текот на јануарскиот преоден рок да се ангажираат уште двајца фудбалери кои дополнително би ја засилиле екипата, а станува збор за десен бек и фудбалер од средниот ред.

Перез потенцирал дека е задоволен од работата на Мурињо и дека приоритет е освојување на трофејот во Примера и прекин на доминацијата на најголемиот ривал, Барселона.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- За десен бек, во ред, го очекувам Маикон, гледам дека Интер имаат негова копија... :)
ама не ја сфаќам потребата за играч од средниот ред.
:vozbud:

Шо ќе ни е маикон..стар дедо..ако се решени да купуваат нека купат нешто младо, па дополнително да се развива кај нас..и така сега за сега го имаме Арбелоа кој одлично ни служи на таа позиција...

^ Каков црн Маикон? Арбелоа е кока-кола за него.

Значи јас кажав кого го очекувам, не со кој си ти задоволн :)
btw и јас сум задоволен со Арбелоа, но би сакал и Маикон да го видам во Реал...Кој би го покривал Арбелоа ? - Рамос. А кој би ко покрил Рамос? Карваљо, или Албиол ??? Карваљо, колку толку се држи, ама Албиол, не мора да коментирам за него.
Шо ќе ни е маикон..стар дедо..ако се решени да купуваат нека купат нешто младо, па дополнително да се развива кај нас..и така сега за сега го имаме Арбелоа кој одлично ни служи на таа позиција...

Ако гледаме така, воопшто нека не купуваат, нека земат некој од младинците.

‎11ка: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Khedira, Lass, Xabi Alonso, Özil, Cristiano Ronaldo y Benzema...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom