Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа Карвахал само на Мурињо не му е по кеиф. Доста младинци дебитираа, овој сеуште нема ни тренинг одработено со прв тим. Имаше многу ситуации кога можеше да му се даде шанса али Мурињо ни еднаш не го викна ни да тренира со прва екипа. Мене малку ми е чудно ова...

Изгледа Карвахал само на Мурињо не му е по кеиф. Доста младинци дебитираа, овој сеуште нема ни тренинг одработено со прв тим. Имаше многу ситуации кога можеше да му се даде шанса али Мурињо ни еднаш не го викна ни да тренира со прва екипа. Мене малку ми е чудно ова...
Сакаше да го довлечка неговиот миленк од Интер уште од кога дојде во Реал, али откако овој e се поблиску до Челзи така и некој друг е се поблиску до Реал...па зошто да не и Карвахал.

Извори на хрватскиот портал 24 сати блиски до Лука Модриќ јавуваат дека договорот е постигнат и дека наредната сезона ќе го носи дресот на Реал.
Останува уште да се договорат двата клубови околу цената за која се претпоставува дека е 30М, со кои Тотенхем би се задоволил.
извор

Пеле: Златната топка за Касиљас

Шо викате вие за ова?

http://www.as.com/futbol/articulo/dani-carvajal-paso-leverkusen-millones/20120705dasdasftb_27/Tes

Ај на здравје...кога највеќе му требаше на клубот играч на таа позиција...и го има од својата школа...они го даваат во друг клуб...:facepalm:

За некоја година ќе го гледаме како игра за репрезентацијата на Шпанија...и ќе си гази по десно...ама нема да биде играч на Реал...туку не некојси друг клуб!

Имаат направено бај бек опција во наредните 2 години...ама знаејќи ја политиката на клубот...тешко да се случи тоа...

^ На здравје бричење. :facepalm:

Ете баш сега добро ќе ни дојдеше Маикон у оваа сезона, па враќање на овој ако се покаже наредната.

Не глеам зошто не би го вратиле ако игра добро, ете Каљехон е свеж пример. Нема да го вратат само под два услова, ако искешираме голема пара на десен бек (што не би сакал нормално) и второ ако испадне ко Сарбија или Москвера па не ни заигра за Леверкузен...

Сепак, не треба(ше) никого од генерацијава да продадат и да ги остават у Сегунда, но дел од играчите не сакаат ваљда...

АЈ БЕ НЕКА ИЗРЕАГИРА НЕКОЈ !

Најверојатно договорено е Fly Emirates да бидат спонзори од наредната сезона, понудиле повеќе од bwin, околку 30-35м по сезона ( тековниот договор со bwin носи 20м.), а bwin ќе бил спонзор на Јунајтед.

бтв, Марсело ќе игра на ОИ, така да кокошката ќе ја гледаме на почетокот на сезоната, се надевам дека ќе игра како на ЕП...

o_real_madrid_cristiano_ronaldo_novia-4777409.jpg

o_real_madrid_cristiano_ronaldo_hijo-4777581.jpg

o_real_madrid_cristiano_ronaldo_hijo-4777577.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom