Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Па од различни се де. Првата слика е одамна сликана, а втората е од кога навивачите на Барселона направилее штета на навивачката заеднница на Реал во Каталонија.
Мислев на решетките но биле странично :D не е битно .. (деца се тоа - што разбират!?) мора да си ги смируваат страстите :pos:

578442_10150738246414773_96686264772_9460363_1332262427_n.jpg

Убаво утро, со убави наслови.:love:

Со сета душа чекам да видам кој ке биде замената негова...тек тогаш да почнам све на кур да ставам.

А има некој превод на таа посветата ?

Со сета душа чекам да видам кој ке биде замената негова...тек тогаш да почнам све на кур да ставам.

Трет пат со негов гол во Лига заверуваме титула. Најверојатно е тоа..ама Торесов става слики со некои конспираси теории. :icon_lol:

фала ти за се - нешто у тој стил...

јебига, и ја нејќев да верувам на шпекулациите, ама ова полека станува извесно... :unsure:

за индија има друг шампион на шпанија :D
531324_349375651788483_157367487655968_963392_965587575_n.jpg

"Contamos con Higuaín para el año que viene"-Karanka

Не си оди бе, нема шанси. Тоа со дресот може да биде се и сешто, знаете и самите дека играчите сакаат да си поигруваат со медиумите кои веднаш веруваат во тие работи. Ова со дресот веројатно е некоја шала (најверојатно од Марсело :D)..

После изјавава на Каранка 99% сум уверен дека останува.

Јас па сум 99% убеден дека заминува. Каква шала од Марсело... цел дрес испонапишан. Си иде тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom