Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми е криво што не ги здробивме вчера. Можевме, а и моравме да ги тепаме ако сакаме пролаз во 1/2 финале. Фудбал е, али мислам дека немаме што да бараме во Англија.

Имаше удел нашето повлекување, али и кога се повлековме Сити не претставуваше реална закана за нас. Јебига, они се што шутнаа влезе, а нашите шутеви не беа ич прецизни.

Со оглед на повредите и фактот што цела сезона играме без напаѓач, и со титула во Ла Лига јас сум задоволен.
Е ова ми е најкриво. Пред мечот ке потпишев 3-3. Ама на онаков Сити да му се повлечеш намерно со само 2-1 водство, а знаеш дека немаш тепано никогаш на Етихад, е самоубиство. Не ми беше јасен Анчелоти. Само негова кривица е поразот од вчера. Со Едерсон, Де Брујне и Вокер има да не осакатат во среда. Уште имам проблеми со притисокот од вчера. У пичку матер нека иде Анчелоти.

Каква нога има братов на 17 години(No homo)...

1711606226_new-project-2024-03-28t114002-053.jpg

Уште еден од небитните факти, Јамал е најмладиот професионален фудбалер што го видел Ендрик како дава гол у живо.

Спремни им се газоите за Ел класико :sekcza:
Ги подмачкаа убаво Дембеле и Килијан

Спремни им се газоите за Ел класико :sekcza:
Ги подмачкаа убаво Дембеле и Килијан
Гледај си ти за Реал остај ја Барса, немој и нас да не подмачкаат вечер.

Господ само ако ни помогне вечер со составов.

Составот на Сити вришти, буквално на секој дел од теренот се подобри од нас. Начо и Рудигер против Халанд, Де Брујн, Фоден, Бернардо Силва и Грилиш. Со среќа.

Nikogas ne e dosta za Don Carlo Anceloti , majstor na svojot zanat , ako slucajno osvojuva titula , ne veruvam deka treba da ima vise Liga na sampioni kako natprevaruvnje , daj da igrame super league .
I neka se ubijat komentatorite ne Mrt , za komemtarite protiv Nachoo

Не бев психички припремен за овој меч. Она што Анчелоти не смееше да го направи на Бернабе, тука го спреми и спроведе маестрално. Играчите перфектно сите до еден, Сити само 3 шанси имаше цел меч. Се плашев од Начо али маме им еба. На пенали знаев дека тепаме, одличен е Лунин тука. Не извади и против Лајпциг и денес. Тоа што Кепа бранеше пред него е криминал, затвор треба да лега Анчелоти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom