- Член од
- 10 јули 2018
- Мислења
- 1.613
- Поени од реакции
- 2.510
Хуго Дуро
pos
шпиц или Иско лажна 9?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој Атлетико бе, у Мадрид само Реал може да слави.Ајвани, место да ги пуштеа Атлетико да тепаат, сега Фарсашите ќе освојуваат...
Асенсио на клупа, Вини прва постава, конечно да изгледаме една убава и на раат утакмица
Автоматски споено мислење:
А ЦР ако го вратат ќе биде една од подобрите одлуки што ги донеле задњиве 5/6 години... ќе го разигра и Хазард и цел тим со неговата заразна желба за победа и голови.
ЦР ако го вратат ќе биде комплетна катастрофа, а сега и Бензема има доволно кредит да се прашува во однос на тоа кој каква улога ќе има во тимот. Зошто Бензема би прифатил подредена улога во однос на Педерот? Ја разбирам дека фановите поради носталгија сакаат да го вратат, но тоа ќе биде се само нема да биде добро за Реал. Проблемот го гледам во управата/Флорентино која гледа само да бидат фановите задоволни и ги залажува со по некој инцидентен успех ко ланската титула. Факт е дека Реал неколку години е очобол да се гледа и после изградбата на кровот мислам дека Флорентино треба да се повлече, Зидан да си замине и да дојде тренер кој ќе знае каков тим сака да изгради, а не да ги залажуваат фановите со испукани пушки.
Види ја транзицијата на Баерн
пред десетина години ова беше Реал, кога ја имаа најбрзата контра под Мурињо. Денес Реал игра со нафрлувања, не се пробува ништо друго туку дај му ја на Васкез нека ја набаци и ако ја закачи некој добро, ако не пак добро. Тежок мазохист треба да си за да гледаш убавина во фудбалот на Реал.