Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
leoshrug.gif

Уште Игуаин ко го продадоа требаше да го донесат :D

Абе Адис Јахович е поарен од двајцата.

После ова и ја да сум Зидан, никад не би го ставил прв тим да игра! :D

Боље да плесне некоја малолетничка да си загарантира прв состав.

Вечер го јадеме?:D:D:D

Само да не се изглупира Зидан вечер и да го игра Варан наместо Начо.

Едино сега ми фали само Мурињо за составот..он знаеше само да извади луда комбинција од играчи, да го стави Рамос дефанзивен среден или нешто слично..

Сега ако има муда Зидан нека го стави Мората прв состав место Бенз , Иско место Крос и Асенсио на Бејл.

Роналдо - Мората - Асенсио
Модриќ - Касемиро- Иско
Марсело - Начо - Рамос - Карвахал
Навас

со овој состав сум сигурен дека денес ќе обезбедиме добар резултат за реваншот.
АМА,

ќе игра семоќниот, вонрачното дете на Перез, и можно е да игра Иско со 4-4-2 формација, ама поголема шанса давам на Лукас В. и пак 4-3-3 и со тоа да си потпишеме елиминација уште денес.​

Рони-Мората-Васкез(Асенсио)
А естетски делува RMA-Real Madrid

Сега ако има муда Зидан нека го стави Мората прв состав место Бенз , Иско место Крос и Асенсио на Бејл.

Да го извадиш вториот најдобар играч во тимот цела сезона после Марсело, треба да си нетокму, а не да имаш муда. :D

Ако веќе не е таква тројка на средина, ондак треба место Модриќ да стави некој друг, јер на Лука формата после задњата повреда му е лоша (за негов стандард).

Според мене Џамес мора да игра од почеток. Мислам дека голема е веројатноста да се повтори Класикото и да ги избушиме од шанси на стартот. Прашањето е дали ќе реализираме некоја од шансите, а бејбифејсот би помогнал во тоа највеќе со удари од околу шеснаесетникот.

Modric ako mu e losa formata,Kros u posledno vreme igra do 50 min i posle edvaj trckara po terenot.[DOUBLEPOST=1493746184][/DOUBLEPOST]I da, Isco mora da igra.definitvno samo toj moze da ja razdvizi igrata,dava zivost..

A i plus nekni ne igrase,taka da,jas mislam 4-4-2 kkje bide so isco

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom