Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Се знае на што ќе личи пресот. Треба трпение, многу играчи ни биле повредени, јадење гомна - немање карактер ти се вика тоа.

Иначе интересна статистика за најскупиот играч на свет. 5 (ПЕТ) гола и 6 (ШЕСТ) асистенцие у 2015 година. Ама он бил подобар од Суарез и Нејмар. И уште има некој образ да го брани овде. Заедно со свињата што подалеку од Реал, и враќање на Ди Мариа (за да си го исчисти Перез гзот) или купуење на Азар.
Brao :D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

сеа рики ќе стајт 5 гола против шактор нагости и сите VAMOS CRISTIANO.hat trick please bitch ;) ово оно сеа ќе го мачкаат газот со екипи од 4 ранг
И подобро ќе биде Зидан да дојде пошто ќе завладее хемијата ко што е имаше карло со играчите

rafael-benitez-640x480-AP.jpg

Анализа на говорот на Флорентино Перез

Ова беше класичен куртоазен говор од страна на Флорентино Перез за смирување на ситуацијата во куќата. Сериозните и големи клубови промените на тренерските позиции ги прават во период кога има поголема клубска пауза. Флорентино мораше да му даде подршка на Бенитез бидејки тој го донесе но јасно е меѓу редови дека Рафа Бенитез сигурно си заминува само е непознат тајмингот.

Ако Реал Мадрид започне да победува најверојатно Рафа Бенитез ќе ја одработи сезоната до крај. Ако резултатската криза продолжи во периодот крај декември/ почеток на јануари Реал Мадрид ќе има нов тренер а тоа најверојатно ќе биде Зинедин Зидан.

Азар ако доаѓа примадоната ќе ја мења, плус го најде Азар кој оваа сезона после 13 изиграни утакмици има 0 голови и 2 асистенции да го споредуваш со Бејл. Тоа што примадоната веќе некое време секоја утакмица еден на еден со голман промашува не ти се збори многу.
1. Кој и да игра моментално у Челзи, со таква атмосфера у клуб и све останато, ќе биде мизерија. Како и да е, за Бејл е Роналдо.
2. Ја уште на почеток на сезона кажав дека Роналдо уште од крај на прошлата сезона ми делуе тотално незаинтересиран за фудбал, презаситен. Од авион се гледа дека не игра со ист жар ка до пред две сезоне, па колку сака некој нека тера инает дека не е така. Ама некои ме сфатија дека ја пљукам по него и сакам да замине ако сум кажал дека формата му е никаква па затоа и престанав. Досегашниов дел од сезонава само го потврдуе моето мислење.
3. За крај, немој да ми го споредуеш Роналдо со Бејл. Роналдо има кредит за ваква форма, ушљарот со ништо не заслужил некој да го чека за да почне да игра. Трета сезона и секоја сезона све полош и полош. Само ќе кажем штета што Реал нема Ултрас навивачи, да му објаснеа за кого игра и како трба да ги заработи парете.

1. Кој и да игра моментално у Челзи, со таква атмосфера у клуб и све останато, ќе биде мизерија. Како и да е, за Бејл е Роналдо.
2. Ја уште на почеток на сезона кажав дека Роналдо уште од крај на прошлата сезона ми делуе тотално незаинтересиран за фудбал, презаситен. Од авион се гледа дека не игра со ист жар ка до пред две сезоне, па колку сака некој нека тера инает дека не е така. Ама некои ме сфатија дека ја пљукам по него и сакам да замине ако сум кажал дека формата му е никаква па затоа и престанав. Досегашниов дел од сезонава само го потврдуе моето мислење.
3. За крај, немој да ми го споредуеш Роналдо со Бејл. Роналдо има кредит за ваква форма, ушљарот со ништо не заслужил некој да го чека за да почне да игра. Трета сезона и секоја сезона све полош и полош. Само ќе кажем штета што Реал нема Ултрас навивачи, да му објаснеа за кого игра и како трба да ги заработи парете.
Муабетот е после онаква топка на тацна што му ја даде не е фер да го плукаш па и колку лошо да играл до сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom