Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер Навас ли ќе брани ?

Тиња утакмица. Мислим дека требаше да им даде на некои од резервете шанса, можда барем ќе се бореа.
Боље да се префрлим на Ф4, барем таму да се земе титула против педерине :))

Одговор на сите шо прашуваа зошто бараат голман :)

Баш е греота Кејлор шо дремеше на клупа цела сезона :(

Да бе, изиграл 90 мин, една грешка и одма нов голман...

Зборете што сакате,ама Навас не доби ни 1% шанса да брани во Реал, и ако го земат ДеГеа треба срам да им биде :)

Боле ги нив патката шо ние мислеме викаме или пишеме. Они ќе менат тренери и играчи секоја година и ќе перат пари, а ние ќе продужеме да ги гледаме, купуваме дресови и нервираме.

Ronaldo scores hat trick as Barca claims the title...сеа по Англиските портали вакви наслови ќе гледате :pos:

Гиф да ми дадете од петата на Иљара негде 78/79 мин :D :D :D :D

Koga veke nema titula za klubot godinava, barem Ronaldo ke zemi zlatna kopacka i picici :zver:

Everything happens 4-1 reason and no one knows why...only Zlatan nose why!

Да бе, изиграл 90 мин, една грешка и одма нов голман...

Зборете што сакате,ама Навас не доби ни 1% шанса да брани во Реал, и ако го земат ДеГеа треба срам да им биде :)
Ова не беше грешка од типот му се лизна топката или лоша интервенција, туку глупост која што да потенцирам НЕ МОРАШЕ да ја направи. Наместо да покаже дека Карло згрешил што не му дал повеќе шанса сезонава, тој само потврди дека така требало да биде.

Денеска и да фатеше 3 пенала и 20 интервенции да имаше пак ќе си оди, Касиљас ќе седи како втор голман Де Геа прв.

Мислам дека и Бејл веќе сака сам да си оди од Реал, не е возможно све да промаши, човеков е вон фокус и искрено му е најверојатно сеедно кога го ставаат да игра.

90% од работата е завршена а финишот е ужас.

За следната :

Ако сакаат да си оди Карло, едино Клоп. За друг нека не ни мислат.

Хесе, Иљара, Силва, Кедира, Арбелоа фала за се кој позајмица кој америка.

И само некои како Карвахал и Џејмс да се зимат, шо ќе трчат и да се покажат а не ѕвезди како велшкио коњ шо се промашува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom