Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Па ваљда добра игра.
Со моменталнава игра може и ќе ја тепаме барса.

Со моменталнава игра може и ќе ја тепаме барса.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие од фб групата од кај ги копаат информацииве еј
Засега, доволно му е ова што го добива. Несомнено е ако продолжи да биде добар, како што е до сега, па и уште се подобри ќе стане и легенда на клубот. Сега, НЕ Е легенда, каква сака да биде у очите на мадридистите...
Не се сложуем со тебе. На никого не би му дал преодна оцена за вечерва, ептен лоша утакмица буквално од сите. Никого не би издвоил. Почнаа да играат при крај на утакмица, ама тоа беше поради тоа што Мајорка се повлече а тоа можеше да се очекуе зошто прво полувреме вршеа страшен притисок, играа пресинг и трчаа ка луди. Ама дефинитивно ова беше една од најслабите утакмици на Реал во последниве неколку години, да на речем очајна игра. И затоа како што реков, на никого не би му дал преодна оцена за вечерва, барем не до 80 мин.Заеби ти тие победи 5 - 2, 6 - 1, петарди и слично, вака не сум се радувал од оние 3 - 2 со Севиља. Победа на колективот, ова е Реал Мадрид ! Оваа победа е додатен и најголемиот можен мотив пред натпреварот со Барса.
Каљехон по мене играч на натпреварот, Роналдо многу подобар отколку претходните два натпревари, доста се откриваше, и тој грешеше, али по мене солиден вечерва. Озил исто така подобар, одличен пас за првиот гол.
Бензема лош, слабо се откриваше, очајни шутеви, и на крајот беше себичен кога можевме да постигнеме трет гол..
Игуаин.. Ех, може Бензема да биде најдобар играч во светот, ќе ми биде драго поради тоа.. Али никој не може да ми ја купи онаа искрена насмевка и она радување при постигнувањето на головите, како кај Игуаин. Во Мадрид до крајот на својата кариера !
Оставите го настрана плукањето по судиите од тие навивачите чиј тим секој втор натпревар излегува на терен со 12 играчи. Ќе ја освоиме Примера и ќе се присетуваме многу години. Ова ќе биде легендарна сезона.
Не се сложуем со тебе. На никого не би му дал преодна оцена за вечерва, ептен лоша утакмица буквално од сите. Никого не би издвоил. Почнаа да играат при крај на утакмица, ама тоа беше поради тоа што Мајорка се повлече а тоа можеше да се очекуе зошто прво полувреме вршеа страшен притисок, играа пресинг и трчаа ка луди. Ама дефинитивно ова беше една од најслабите утакмици на Реал во последниве неколку години, да на речем очајна игра. И затоа како што реков, на никого не би му дал преодна оцена за вечерва, барем не до 80 мин.