Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Во петок е ждрепката, со кој би сакале да се сретнемеееее :)

Роналдо можеби не заблеска на Бернабеу во саботата, но да се каже дека се гуши на големата сцена или дека не спаѓа ни меѓу најдобрите 10 фудбалери во светот, е навистина прилично големо претерување. Можеби Кристијано Роналдо не е добар колку Меси и можеби не може да се истакне на натпревари против Барселона, но тој е човекот кој беше најдобриот стрелец во Ла Лига минатата сезона, со постигнати 41 погодок на 34 натпревари и е човекот кој сосема оправдано е оценет на 80 милиони фунти, затоа што никој досега нема постигнато 107 гола на 110 натпревари.

g1512.jpg

2011-12-13-sergio-07a.gif

Пример за лош родител... Кај му го даваш детето на Рамос бе !? :eek:

Рамос е груб и енергичен на терен...можеби во приватниот живот и како личост е нежен и полн со љубов :pos:

Рамос е груб и енергичен на терен...можеби во приватниот живот и како личост е нежен и полн со љубов :pos:
Не си ја сватил поентата :pos:

The awkward moment when Sergio Ramos asks if he can hold your newborn baby;)

Napoli, CSKA, Basel, Bayer Leverkusen, Marseille, Zenit, Milan

Утре не ги сакам Наполи и Милан. Првиве пошто сакам да гураат подалеку од осмина (а и опасни се до душа...), вториве пошто е досадно више со нив...

Од другиве, сеедно ми е кој. Али не би ги преферирал рускиве екипи, оти 140% ќе смрзнат нашиве таму...

А осеќам дека Милан или Наполи ќе ни се паднат... :cautious:

Утре не ги сакам Наполи и Милан. Првиве пошто сакам да гураат подалеку од осмина (а и опасни се до душа...), вториве пошто е досадно више со нив...

Од другиве, сеедно ми е кој. Али не би ги преферирал рускиве екипи, оти 140% ќе смрзнат нашиве таму...

А осеќам дека Милан или Наполи ќе ни се паднат... :cautious:
Со Леверкузен памти ми зборот...:icon_mrgr:

Јас сакам што е можно појак противник. По можност Милан, нешто многу ми се дигнаа фановиве тука во Македонија се напалија дека газат во една бедна италијанска лига и нешто се влезени во некој филм дека се непобедливи. Сакам ко минатата година една партија така да ги спуштиме на земја:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom