Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Океј, смешно е. Ама од друга страна, више не ми е смешен. На терен е тапа, ама важно за глупости е прв. Касиљас требаше шамар да му закачи, онака воспитно.

Во право си, од кога е дојден Анчелоти, дисциплината во тимот како да опадна. Вакви гачки и глупости нека прават на пресконференции, тренинзи, во хотели, на места кај што не мора да бидат толку дисциплирани и сериозни. Али на терен, мора да има сериозност и дисциплина безразлика на резултатот и кој е противникот. За ова си во право.

Али јебига смешно е, Касиљас се труди со сите маки да се врати во прв состав, а види овој што му прави! :D

26 години наполни и уште е дрво :pos: лејт блумер е изгледа.

tumblr_my0wsjBWXf1ry6fnao1_400.gif

Абе не го закача туку му ја чисти косата оти беше извалкан :D. Нека ви текне после некоја минута кога се судрија со Касемиро и паднаа на земја, Икер имаше бел круг позади на главата. Јес да не е моментот за тоа, ама овај пат не пробува да се направи интересен :icon_lol:

Го обожавам Марсело.
Многу позитивен човек ми изгледа :)

Arjen Robben: "The FIFA Ballon d'Or is an individual award and it's Cristiano Ronaldo who deserves to win it the most."
ВО ПРЕВОД:
И ЈАС ИГРАМ ЗА БАЕРН,НО МЕНЕ НИКОЈ НЕ МЕ ЕБАВА А ИСТА ФУНКЦИЈА ИМАМЕ СО РИБЕРИ,така да РОНАЛДО НЕКА ЈА ОСВОИ...

Robben go demantira ova.Izjavil deka Ronaldo go nosel Real Madrid sam,daval golovi i asistiral no se nadeval deka Ribery ke ja osvoi nagradata.
Vesnikot si napravil nepostoecka prikazna.

Robben go demantira ova.Izjavil deka Ronaldo go nosel Real Madrid sam,daval golovi i asistiral no se nadeval deka Ribery ke ja osvoi nagradata.

Е како да не, неговото е точно :D
--- надополнето: 19 декември 2013 во 17:40 ---

можеби,а можеби и после таа изјава имал воспитни во клубот па бил принуден да ја ,,демантира,, :D

Среќен роденден Бенз,па догодина во Арсенал(или уште во зимскиов трансфер период)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom