Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кака како го растрчал :pos:
Голманов кои мрежи никад немаат мирувано додека играл тој(Против РМ)..моментално изненадува. Јако е кога правиме акција... Бенз,Игуа,Кики,Кака,Модрич па и Есиен и Коентрао.. сви у напад.. и Арбелоа со Варан креираат акција лајкој.:pos:

Голманов кои мрежи никад немаат мирувано додека играл тој(Против РМ)..моментално изненадува. Јако е кога правиме акција... Бенз,Игуа,Кики,Кака,Модрич па и Есиен и Коентрао.. сви у напад.. и Арбелоа со Варан креираат акција лајкој.:pos:
А?

Албиол е човекот не Варан :свиркам:

Одбраната стандардно добра последно време, посебно Диего Лопез ми делува многу сигурно...(y)Другото напред освен Кака на моменти и Роналдо секако не ме прави среќен.Можеби Озил ќе изигра врвно, средниот ред задолжен за дефанзивата знае да изигра врвно ама со Бензема и Пипита не знам што ќе се прави...:unsure:

604147_328459123933219_594580262_n.png

Глеав денеска Тотенхем, Бејл ми е ист како Роналдо на негови години. Воз, ако тргне нема запирање. :)

Штета шо игра (само) лево, онаму каде што игра Роналдо. Не дека Мурињо не би го „преобразил“ у десно крило како Ангеле, но тоа би барало време. Плус го имаме и веќе овој што го споменав, а што сезонава врска нема од фудбал.

Али гледам дека у кампањата на Флоро се споменува и Бејл, плсу Роналдо му е идол, па зашто да не... :D

п.с.

За утакмицава најголеми пофалби имам кон Лопез. Одлична партија, олдични одбрани, за голот не може да му се замери, Албиол ја заеба.

Ме нервира само што другиве не го слушаат кога ги распоредува. Му се дере на Бензема да иде на втор човек у жив ѕид овој на пола пат останува... :facepalm:

Игуаин сакаше да го достигне Рамос со идиотскиот потег. Али ајде, може ќе му делува позитивно отсуството како што изгледа делувало на овој другиов. Добра партија денеск, онака како што доликува.

„Дисциплинскиве“ на Мурињо очигледно делуваа на сите врз кои беа применети. :D

Добра победа, добра игра... сега следи главното!!! Por la Decima! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom