ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
мора да си ја усоврши техниката на дајвање...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па со врски бе, ХариСега пред малку ја гледав Македонија У-17....и Доријан играше прва постава....Дали не му се играт во репрезентација или незнам шо....Детето беше камен невиден,камен......Како е во Реал појден,незнам...

Хари за во РеалХАри во репрезентација,ам Хари за во Реал?![]()

Значи стварно бил камен,јас исто го гледав против Унгарија кога играа У-17 и беше дрво невидено,одигра 70 минути,20 од нив беше во офсајд,а откако излезе во 70 паднаа два голаСега пред малку ја гледав Македонија У-17....и Доријан играше прва постава....Дали не му се играт во репрезентација или незнам шо....Детето беше камен невиден,камен......Како е во Реал појден,незнам...
и ја се чудев и се чудам што виде Реал во него,НО после ова се ќе ви се разјасни
Денеска играше 50 минути,ама денеска не успеа ни во офсајд да влезе.Другарче мое влезе на место негово....500 пати пубо изигра,а во МЃП игратЗначи стварно бил камен,јас исто го гледав против Унгарија кога играа У-17 и беше дрво невидено,одигра 70 минути,20 од нив беше во офсајд,а откако излезе во 70 паднаа два голаи ја се чудев и се чудам што виде Реал во него,НО после ова се ќе ви се разјасни
![]()

Денеска играше 50 минути,ама денеска не успеа ни во офсајд да влезе.Другарче мое влезе на место негово....500 пати пубо изигра,а во МЃП играт![]()

http://www.youtube.com/watch?v=v3GIQPeNWaY&feature=player_embeddedИбра го ’изневери’ Пике – со Абате
![]()
(Што му направи Барселона на човеков неможе да погледне женско )![]()