Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2011-09-26training33-1.gif

мора да си ја усоврши техниката на дајвање... :icon_lol:

Ибра го ’изневери’ Пике – со Абате

29.09ibra4.jpg

(Што му направи Барселона на човеков неможе да погледне женско ) :icon_mrgr:

Сега пред малку ја гледав Македонија У-17....и Доријан играше прва постава....Дали не му се играт во репрезентација или незнам шо....Детето беше камен невиден,камен......Како е во Реал појден,незнам...

Сега пред малку ја гледав Македонија У-17....и Доријан играше прва постава....Дали не му се играт во репрезентација или незнам шо....Детето беше камен невиден,камен......Како е во Реал појден,незнам...
Па со врски бе, Хари:D

Значи стварно бил камен,јас исто го гледав против Унгарија кога играа У-17 и беше дрво невидено,одигра 70 минути,20 од нив беше во офсајд,а откако излезе во 70 паднаа два гола:tapp:и ја се чудев и се чудам што виде Реал во него,НО после ова се ќе ви се разјасни:D
20100528haralampie.jpg

Значи стварно бил камен,јас исто го гледав против Унгарија кога играа У-17 и беше дрво невидено,одигра 70 минути,20 од нив беше во офсајд,а откако излезе во 70 паднаа два гола:tapp:и ја се чудев и се чудам што виде Реал во него,НО после ова се ќе ви се разјасни:D
20100528haralampie.jpg
Денеска играше 50 минути,ама денеска не успеа ни во офсајд да влезе.Другарче мое влезе на место негово....500 пати пубо изигра,а во МЃП играт :)

Денеска играше 50 минути,ама денеска не успеа ни во офсајд да влезе.Другарче мое влезе на место негово....500 пати пубо изигра,а во МЃП играт :)

Ами да беше татко му на другарчетоти другар на оној погоре, че играше у реал :D
--- надополнето: Sep 29, 2011 6:37 PM ---
Иначе :D http://www.youtube.com/watch?v=v3GIQPeNWaY&feature=player_embedded

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom