Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Обично тоа се прави кога е некое финале или последен натпревар, али сега у сред сезона, стварно не знам зошто.. :)

ќе се тепаат изглеа, му требаат повеќе луѓе... повредениве со штаки ќе тепаат...

When Real Madrid Arrived in Santander,many racing santander fans were shouting against Real Madrid, Cristiano Ronaldo responded to them my rasing his finger!!!
297542_250062801697913_104811186223076_659192_1875811452_n.jpg

Треба да ги смират малку играчиве, претеруваат со кретенското однесување

Не се чувствувам одговорен за “тепачките“ на терен. Тоа што го направи Khedira не беше “тепачка“. Тепачка имаше на Шпанија-Чиле и тогаш сите вие рековте дека тоа е спектакуларно и неверојатно, дека така играчите го покажале својот карактер, дека се браќа. Кога тоа ќе го направи Шпанија тоа значи дека играчите се здружени, кога се случува во Real Madrid тогаш сме бандити.
Real Madrid Nickname(s):
Los Blancos (The Whites)
Los Merengues (The Meringues)
Los Vikingos (The Vikings)

& The NEW One
Los Bandidos (The Bandits) :pos:

When Real Madrid Arrived in Santander,many racing santander fans were shouting against Real Madrid, Cristiano Ronaldo responded to them my rasing his finger!!!
297542_250062801697913_104811186223076_659192_1875811452_n.jpg

Треба да ги смират малку играчиве, претеруваат со кретенското однесување

Роналдо не може да поднесе кога го свират навивачите. Кога играше во Манчестер и некогаш кога го свиреа, им ја покажуваше таа златната шампионска значка на дресовите. Ама па од друга страна да го немаше тој темперамент немаше да го допре врвот :)

Ronaldo said he raised his finger to Pepe and not to Racing Santender fans and he said that he was joking with him. Yesterday when Real Madrid arrived to Santander, many Racing Santander fans where shouting at Real Madrid, and many thought Ronaldo raised his finger to Racing fans!!

Според Марка:

30u8n5l.jpg

А на насловна го имаат истиот состав, само Арбелоа како десен бек а Рамос централен.

Клипов е како за нас...

Перез: Ефенди Мурињо, како ти текнуело на ова...
Мурињо: Ме знаеш мене, јас за клубот - се! Ооо султане... Со овој проект, сигурно освојуваме, и децава на позајмица што ги пративме, све со 9,5 просек отцена. Сакале таму да ги задржуело...
Перез: Ааааа јок, ја за тоа ли сум финансирало.

Eм фукара, ем сики бујук... :pos: :pos: :pos:

Според Cadena Ser, најблискиот медиум до Реал..

Casillas, Arbeloa, Varane, Carvalho, Marcelo, Xabi, Lass, Di María, Özil, Cristiano y Benzema.

Нека одмори малку и Рамос, Варан заслужува шанса. Очекувам 1:4 вечерва.

20:00 Шпански фудбал: Сантандер - Реал Мадрид - спорт(премиера)

На алфа ќе не даваат :)

Стартни 11: Касиљас; Арбелоа, Варан, Карваљо, Марсело; Чаби, Лас, Каљехон, Озил, Роналдо; Бензема.

Прееска сакав да пишем дека би сакал да го видим Каљехон место Мариа, ама ме мрзеше. Ама еве Мурињо ми чита мисли :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom