Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
цццц....све ретарди да им ебам матер

Тој беше и за Хрватска против нас.Не ми текиња кој беше али имаше еден во Реал што игра.Ок помислив може има некое хрваско потекло али коа го видов тоа ФИРОМ апла ме накурчи.Не би сакал веќе никогаш да го видам него.Плус ако е тој што мислам тој и ќе да е малце забеган.Нејќете фудбал да глеате со него...

Изгледа ја избришал и групата ? Да не е хакната ?

Не знам а ја мислев до мене дека.Глеам и на други не им ја отвара.Иначе се против нас има лајкнато на негов профил.

Админот е потпишан Иван Реал Мадрид.Дали е некој странец или е апла ретардиран фанатик за Реал.Трето нема.

Ivan answered: Македонија - Литванија with Литванија http://www.facebook.com/questions/280393031973798/?qa_ref=ats
Ај за Шпанија, ами Литванија ? Хакнат е мислам.

--- надополнето: Sep 16, 2011 5:11 PM ---
Му пишав приватна порака. :)
--- надополнето: Sep 16, 2011 5:22 PM ---

• пред 10 минути
    Тихомир Ѓорѓиоски

• КОПИЛЕ ДА ТИ ЕБАМ СЕ ВУСТА ШО ИМАШ ИМАМ ТВОЈ СЛИКИ ЗНАЈ ДЕКА ЧЕ ТИ ЕБАМ СЕ НАЈМИЛО ВПИЧКА КО ЧЕ ТЕ НАЈМ;Е

• пред 4 минути
    Ivan Real Madrid

• idi u tri lepe i ne mi pisuvaj

• пред околу 1 минута
    Тихомир Ѓорѓиоски

• шо е бе пичко една КАКО НЕ ТИ Е СРАМ ДА ПИШУВАШ ТАКВИ РАБОТИ ?? ЈА ИЗБРИША И ГРУПАТА А ДЕГЕНУ ЕДЕН НЕВИДЕН ? КАКОВ МАКЕДОНЕЦ СИ ТИ ? ОСВЕН ШПАНИЈА ПА И ЛИТВАНИЈА СИ ЈА ОДБРАЛ КАКО ПОБЕДНИК ?! ДЕГЕНУУУУ ДА УМРИТЕ ДА ТИ ЕБАМ СЕ В УСТА

• Пред 11 секунди
    Ivan Real Madrid

• da ne te boli ... kakov sum jas JASNO

• Пред 2 секунди
    Тихомир Ѓорѓиоски

• ТИ СИ ДЕГЕН БЕ МАЈЧИН, ДЕГЕН НЕВИДЕН.

Да беше хакнато ќе ставеа други слики.Да беше хакнат ќе пишуваа и глупости на фан страна колку фанови....
Овој очигледно е преголем фанатик што клубот го става пред држава.Али ФИРОМ бе....сепак можеби и грешам.

Кој е овој иван бе,да не е Derp ? :pos:
--- надополнето: Sep 16, 2011 6:32 PM ---
Да беше хакнато ќе ставеа други слики.Да беше хакнат ќе пишуваа и глупости на фан страна колку фанови....
Овој очигледно е преголем фанатик што клубот го става пред држава.Али ФИРОМ бе....сепак можеби и грешам.

Фанатик е дефинитивно.

6f4d1s.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom