Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе а се игра на кампот а искри летат на сите страни, да ти ебам фудбалот повеќе глума и фаули на сите страни. Тоа на Бернабе беше убаво за гледање не ова, ако паднаа повеќе голови денес.

Кога велев треба одбраната да се среди... Но добро, тоа нема врска сеа. Сите три гола ги примивме ради заспана одбрана. Тоа против ваква Барса не смее. Друго, сега гледам колку Лас ни фали уствари. Кедира ја нема таа брзина и одлучност што ја имаше Диара.

аман исто та исто. Само Венгер не спасува :place:

Кога ке ги смените централните тогаш ке ги победите ај следните ел Класико очекувам да ги ебете и уште нешто им ја рстуривте играта само така има време ке се потренирате ке ги плеснете слабине екипи во Лигата и тогаш ке видиме позз :(

Многу голем простор, огромен простор остава позади.... никаква координација немаше меѓу Пепе и Карваљо. Рамос и Коентрао беа добри, но џабе кога дупки имаше во средината, тие ги искористија.

Од денеска Реал Мадрид не ми е само "омилен" тим...

tumblr_lq3fe2NFUv1qgw1imo1_400.gif

Абе не се нервирајте за ништо ебаго, да си ги искористевме шансите ќе победевме и на првиот натпревар и денес али тоа е кога неќе неќе, Барса си ги искористи шансите и си победи така е тоа во фудбалот. Али никогаш во живот не сум бил посигурен дека ќе ја освоиме Ла Лига.

Кога велев треба одбраната да се среди... Но добро, тоа нема врска сеа. Сите три гола ги примивме ради заспана одбрана. Тоа против ваква Барса не смее. Друго, сега гледам колку Лас ни фали уствари. Кедира ја нема таа брзина и одлучност што ја имаше Диара.

Најверојатно Сахин ќе го има тоа место од кого треба да се очекува многу. Но одбранава навистина ме загрижува. Пепе и Карваљо се заспани, едниот продолжува со глупи стартови другиот делува споро.

Инаку другиот дел од тимот ветува многу. После некое време конечно покажаа игра против Барселона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom