Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стишија шпекулациите за нов напаѓач, Мората повикан за утрешниот натпревар со Барса, дали тоа Мурињо го планира него како трет напаѓач ? :vozbud:

Porteros: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Defensas: Carvalho, Pepe, Marcelo, Coentrão, Varane, Arbeloa, Albiol y Sergio Ramos.
Centrocampistas: Khedira, Xabi Alonso, Granero, Callejón, Di María, Özil y Kaká.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.

Не е моментот да се ризикува со Мората.
Не верувам дека ќе добие шанса

Важен натпревар е, мора да идеме на победа
Не ни одговара ни нерешен резултат...барем не помал од 2-2

јас сум и за пипита и за бенз
--- надополнето: Aug 16, 2011 9:08 PM ---
па после и да влези за еден од нив,а сам како шпиц не

Размислите малку, има 22 играчи повикано :) Дури 4 од нив испаѓаат од игра за утрешниот натпревар, а според мене тоа ќе бидат: Мехијас, Варан/Албиол, Гранеро и Мората.
Така да тешко дека ќе игра утре Мората.

Јас би бил за овој состав како и 2354 кои до овој момент гласале за истиот состав

asdasdasd.JPG
.....................................Второ полувреме........................... .Прво полувреме...................................
.....................................................................или обратно...............................................................

Прегледај го приврзокот 33016
.....................................Второ полувреме........................... .Прво полувреме...................................
.....................................................................или обратно...............................................................
Па Пепе без Алонсо не би издржал ни до 5-та минута без Црвен :pos:

g1708.jpg

Изгледа овој ќе биде составот но можеби и повторно Ди Мариа да биде стартер наместо Коентрао или пак можеби Коентрао наместо Кедира?

Sostav od mene eden, uste odma da se izvinam zoso neam mk podrska.

Iker, Arbeloa,Ramos,Carvalho,Marcelo;Pepe, Xabi, Khedira; Coentrao\Marija, Kris, Benzema.
Ne e moguce, ali moja zelba.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom