Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Победно е што мисли дека се замарам со неговите црвени, глупчо глупав :)

Гостинскион е екстра. Домашнион можеле да го направат поубав без крагња и петлици...

Добро бе зашто секогаш гостинскиот е бољи од домашниот,само крагњата нека ја тргнат од домашниот и супер ќе биде,вака......

--- надополнето ---

666 страна :)

Акси ми даде црвено зошто сум рекол дека ќе купим ваков дрес. :):) Каков ретард мајко моја мила :)

За 02.02.2012 ќе му ги подариме и домашниот и гостинскиот така со алал :smir:

Јунајтед 40 килос пор Бензема. Ја би Чикарито+15м ете им го неарниот :)

http://www.defensacentral.com/real_madrid/57730/benzema-fchajes-bajas-karim-aguero-llorente--
Малце се 40м за Бенз Дајмонд Бој:tv: Знаев дека ќе се тепаат сите за него барем не постигнал ниту 1 е*ан гол сезонава:icon_lol:
Дајте го Пипита и слободно земете го Берба:smir:
Да не ти се слоши момче:pipi:

Алтинтоп ќе ја објави преселбата во Реал после натпреварот против Зенит... сигурно е веќе :(

Кака: Сакам да останам во Реал Мадрид

“Вистината е дека јас сум во Мадрид и сакам да бидам во Мадрид.” – рече Кака. “Мојата мајка ќе пристигне на конференција на свештеници во Лондон, но јас сакам да ставам јасно до знаење дека посакувам следната сезона да играм во Мадрид.”

“Нема да се вратам во Бразил ниту пак да се преселам во Премиер Лигата или пак Италија. Целта е да имам одлично првенство со Реал Мадрид.”

Кака потоа додаде: “Со Милан имам добар однос и горд сум што играв таму, но сакам да освојувам уште титули со Реал.”

“Задоволен сум од сезоната. Триумфиравме во Купот, стигнавме до полу-финале од Лигата на Шампионите и завршивме на втората позиција во Ла Лига.”

http://24fudbal.com.mk

само уште да беше точна шперкулацијата... абе ќе доплатам уште 20 мил за чичарито :)))

Бензема за копиле од Јунајтед? У никој случај.... Ко прво не го сакам, ко второ нема никогаш да го добиеш.

само уште да беше точна шперкулацијата... абе ќе доплатам уште 20 мил за чичарито :)))

Абе аман за еден Чичарито, играч од 20 години, кој изигра 1 сезона во ПЛ и ја изигра така солидно, ти ќе го дајш Бензема и + 20 мил.

Ова колку само да се трола и да ни кажиш уште еднаш дека го нејчиш Бенз или стварно го мислиш ?

Карваљо 33 денес. Нека му е среќен и да пружи уште 1 една добра сезона

еве ви супер слика за позадина
Wallpaper-football-football-player-grass-stadium-cristiano-ronaldo-real-madrid-Xabi-Alonso-Sergio-Ramos-stadium-rain-drops-Marcelo-Vieira-desktop-wallpaper.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom