Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој од нив во клучен натпревар ќе биде повреден/суспендиран и после пак Р.А. да го гледам? Не, благодарам. Не викам за Киелини, ама нешто квалитетно мора да се донесе.Покрај Пепе, Карваљо и Рамос ја не го сакам Келини.
Квалитетно нешто Горан Попов :smir:Некој од нив во клучен натпревар ќе биде повреден/суспендиран и после пак Р.А. да го гледам? Не, благодарам. Не викам за Киелини, ама нешто квалитетно мора да се донесе.
Мислев на централен дефанзивец :smir:Квалитетно нешто Горан Попов :smir:
Некој од нив во клучен натпревар ќе биде повреден/суспендиран и после пак Р.А. да го гледам? Не, благодарам. Не викам за Киелини, ама нешто квалитетно мора да се донесе.
"La próxima semana se sabrá mi futuro. Aún no he firmado nada, pero el Real Madrid es lo más alto"
Идната недела ќе се дознае мојата иднина. Немам потпишано ништо, но Реал Мадрид е најблиску.
Никогаш нема да сватам што толку Мурињо видел во Алтинтоп. :/
Вечер нешо пренос ?
:nerv::nerv::nerv::lud:На алфа нема да има...ќе ја даваат Фарса.
Епа неможеш да земеш класа дефанзивец, кој би играл во клучен натпревар доколку некој е суспендиран/повреден. Да фрлиш 20 милиони за некој таков, не иде. А во нормалните лигашки натпревари, ке се снајде и Гарај.![]()