Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
g1405.jpg

да не забегуваме многу од правецот :icon_lol:

може некој да ми најде информација кој тим во лига на шампиони има највеќе постигнати голови и колку има реал??
најдов само за дека меси е најдобар стрелец(11) и озил најдобар асистент(7)...

може некој да ми најде информација кој тим во лига на шампиони има највеќе постигнати голови и колку има реал??
најдов само за дека меси е најдобар стрелец(11) и озил најдобар асистент(7)...
Имаш на официјалната страна се шо ти треба. Не ми е јасно како таму не си побарал... ? :D
Барса има најмногу голови - 27, рм има 25.
btw Озил има 6 асистенции.

Ел Мундо Депортиво...
Мурињо го дава Кака за Ибра...

224773_208934772472262_174393322593074_635731_4177803_n.jpg

што мислите за овој дрес??
јас мислам дека е одличен!!

^ да го сменат фонтот за бројките и да ја тргнат таа линијата шо е ко за мисс ворлд

--- надополнето ---

http://www.soymadridista.com/article/3017/quot-o-el-pipa-o-karim-quot

Шо зборев вчера, изглеа ме читаат :))) Само се надевам не е сериозна работана со Кун за да мора еден да си оди :(

Бордот на директори му се спротивставил на Перез за Бенз, мнозинство и више биле да остане, и така ќе биде освен ако не дојде некоја астрономска сума над 35М, ама тешко дека некој од заинтересираниве, (јуве,арсенал, интер) би можеле да ја платат. Ако се деси нешто да дојде Кун, Пипита ќе биде жртвуван, после повредата не бил во симпатии кај директорите.

Абе каков Кун,кој знае колква пар аќе се фрли за него,добар е не викам не ама ептен преценет ми е.Од 19 год ни беше најдобар играч и стрелец сега не им се свиѓал после повредата.ЈАки директори овие.

Хаха,како може после една сезона веќе да не му е симпатичен Пипита ??? Па човекот сега се врати од повредата,потребно му е време за да си ја поврати формата. Иначе заборавија што правеше кога дојде или минатата сезона ? Доколку Пипита биде продаден тоа ќе биде ОГРОМНА глупост. А и незнам што дркаат толку по агуеро,Мората е појак од него. :)

Neblagodarno e da si fudbaler na Real , nikogas ne se zadovolni od tebe i koga togas ke te sutnat.:nesum:

Со сета почит кон Перез, ама тешки филмови го пукаат при крај на мај секоја година. Не дека не сака добро за клубот, ама знае да забега, јас да сум не би го менувал нападот воопшто идната сезона, освен третиот напаѓач т.е замена за Адебајор, ако може Дрогба за 10тина М да се земе ок би било, ама прв и втор напаѓач не би сменувал.

Од друга страна можеби и немаа главна улога во нападите оваа година напаѓачите ама тука зборуваме за други околности, повреди, начин на игра и сл.

Некои блогери во Шпанија пишуваат дека Перез е опседнат да ги продаде сите играчи на Калдерон, Робен и Снајдер одма ги шитна, лани сакаше Марсело да го замени со Коларов, оваа година Гаго и Лас се на пат да си одат, а Пепе беше загросен до пред скоро време само МУрињо се заложил за него иначе немало да го продолжи договорот, еве сега и Игуин е можно да го пушти.
:)))

Пипита не го симпатишале после оваа сезона?!Па кој кур напраи Бензема да биде во предност пред него даде 7-8 гола едвај....Што комплицираат сеа безврска,купи го Сахин,Каљехон,донеси уште некои од одбрана,шитни го Адебајор,стај го Мората во тим А и готово.

Пипита не го симпатишале после оваа сезона?!Па кој кур напраи Бензема да биде во предност пред него даде 7-8 гола едвај....Што комплицираат сеа безврска,купи го Сахин,Каљехон,донеси уште некои од одбрана,шитни го Адебајор,стај го Мората во тим А и готово.

Бензема постигна 25 гола досеа, не е за потценување, има и асистенции и многу тимски игра. 25 гола за нередовно играње не се за потценување, порано стариот Роналдо коа сите го сметаа за топ напаѓач даваше по 30+- голови цела сезона.

Епа океј нека го шитнат Игуаин во Баерн или Интер и после сите ќе гледаме и ќе жалиме зошто сме го продале,не викам дека Бензема е за потценување,ама Игуаин ли е крив што доби повреда која траеше 4 месеци па ако е така Кака требаше одамна да биде аут,па ако се сеќавате лани Игуаин беше најдобар стрелец пред Роналдо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom