Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледаш дека мојот предлог повеќе им се свиѓа? башка фејк си прв ја ставив јас :)
И ти си од тие опасните, м ? брее се мафијаши :)
аааа Хрико лајк имаш за маичката ... јес да е иста ко мојата, ама ипак боље е у црна варијанта :) :back:

И јас секако за маичките може онаа црната е добра 1+ глас :D , Ако има кандидати во Штип има што печатат повеќе , 20-30 пара , че се договореме за цена ќе прашаме ( мош и газдата е за Реал) :D

И јас сум за црната инаку,ако има уште некоја варијанта дај да видиме.

Ја сум повеќе за првата слика што ја стави виде, таа со грбот у средина. Али и другиве не се лоши.

Valdano dejará el Real Madrid el 30 de junio

Валдано ќе „лета“ од 30 јуни (најверојатно)! Ќе биде или почесен член или некаков советник. На негово место Иеро (желба на Мурињо) или Зидан (желба на Мур но и на Перез) .

Јас сум за маичка. Каква сака нека е :)

Сериозно сеа, и јас сум за маичките јас сум за овој предлог, или онаа што ја стави Мони, и од позади да пишува нешто HALA MADRID , FUN CLUB MACEDONIA, у тој стил нешто. Дајте да се организираме, некој од интерашите кои правеа маички ако читаат нека не известат што и како, ако не да ги прашаме, да се организираме сериозно.

Ние печатевме маици на 2 пати до сеа, пишете му на Мартин (Rooney's Temper) на форумов, тој беше меѓу организаторите на ова.

182414_1852555432077_1186508193_2225946_589270_n.jpg

Ако го тераат нашиве да им ебам матер а ако сам настојува тогаш:

Иди ќумбе ко те јебе може Реал и без тебе :)

Нигерот има уште 2 години од договорот. Ако сака да си оди нека си оди веднаш. Можеме и без него. Јес да е фајтер и јак играч... ама еднаш не сум го видел да изрази некоја емоција кон навивачите или клубот. Дури и головите што ги постигнуваше не ги ни прославуваше. На почетокот од сезоната ѓуптинот добиваше картон секоја утакмица во која имаше учество. Без разлика дали е стартер или замена тој добиваше картон уште во раната фаза од натпреварот. Во последните натпревари си ја врати формата која ја имаше на почетокот кога дојде во Реал. Незнам разочаран сум...од неговата постапка ...сите сакаат да остане тој запнал да си оди. Ако предизвик му е да игра со Јуве во ЛЕ ок тогаш. Фала му за се што направи во нашиот тим. Ко што рече Златко можеме без него...кога можеме без еден Раул,еден Гути...

OBJ-RMM_objectivo_real_madrid_stacked_tee_zm.jpgrealMaica.jpgreal_madrid_am_so_kraci.jpgrealZlatna.jpg

Во таа каде што излегува оган, може да излегуваат краци...и околу текст ...
btw и предходно прикажаните опции се cool ...

Нигерот има уште 2 години од договорот. Ако сака да си оди нека си оди веднаш. Можеме и без него. Јес да е фајтер и јак играч... ама еднаш не сум го видел да изрази некоја емоција кон навивачите или клубот. Дури и головите што ги постигнуваше не ги ни прославуваше. На почетокот од сезоната ѓуптинот добиваше картон секоја утакмица во која имаше учество. Без разлика дали е стартер или замена тој добиваше картон уште во раната фаза од натпреварот. Во последните натпревари си ја врати формата која ја имаше на почетокот кога дојде во Реал. Незнам разочаран сум...од неговата постапка ...сите сакаат да остане тој запнал да си оди. Ако предизвик му е да игра со Јуве во ЛЕ ок тогаш. Фала му за се што направи во нашиот тим. Ко што рече Златко можеме без него...кога можеме без еден Раул,еден Гути...

Не тоа него некако е најмалку „здружен“ со тимот, стои настрана.

И не е сигурно дека тој побарал да си оди, особено глупо ми е она „сака да обезбеди место во репрезентацијата“, па тој секако има обезбедено место и да седи на клупа овде, ваљда нема Тулалан да игра за Франција !?

Ја сум за негово останување, ако може Мур да направи нешто и да го предомисли (ако навистина сака да замине) ќе биде одлично. Нигеров барем служи за нешто и е од помош за разлика од дрвоно кое е повредено 24/7.

Ако веќе си оди, секоја продажба под 12-13 милиони ќе ја сметам за грабеж, ко Ван дер Варт. :)

п.с. а и ако оди, ќе останеме без црнци у тимот... Пике ќе се утепа радувајќи...

Не тоа него некако е најмалку „здружен“ со тимот, стои настрана.

И не е сигурно дека тој побарал да си оди, особено глупо ми е она „сака да обезбеди место во репрезентацијата“, па тој секако има обезбедено место и да седи на клупа овде, ваљда нема Тулалан да игра за Франција !?

Ја сум за негово останување, ако може Мур да направи нешто и да го предомисли (ако навистина сака да замине) ќе биде одлично. Нигеров барем служи за нешто и е од помош за разлика од дрвоно кое е повредено 24/7.

Ако веќе си оди, секоја продажба под 12-13 милиони ќе ја сметам за грабеж, ко Ван дер Варт. :)

п.с. а и ако оди, ќе останеме без црнци у тимот... Пике ќе се утепа радувајќи...

Марсело ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom