Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2011-05-07mou09.jpg

ова беше моментот од вчера, кога Фариа гледаше во чудоно на кое пишуваше Mourinho tactical board! :pos:

Какво фино демолирање имало вчера.
не ја гледав, не бев дома ... ама по вашиве коментари и задоволство се гледа дека било нешто спектакуларно :)
т.е и самиот резултат си говори сам по себе.
криво ми е што од чкљ екипи се губеа бодови. -.-
тоа е што е, се иде само напред и на ново газење, овојпат поубедливо :wink:
HALA MADRID !! <3

Ххах,чувството кога одиш во кафич а на телевизорот Бензема :) hahha,убава игра во Сабота....ми се разубави вечерта :).Се изнаслушав позитивни коментари...KР феноменален....Не требаше да ја загубиме титулата сезонава но се случи што се случи :P

Да не има некој линк од пресконференцијата на Сахин? Почнува за 15 минути.

Nuri Sahin se despide hoy del Borussia, en la sala de Prensa del Iduna Park a las 12:30h.

Во 12 30 е прес-конференцијата.

Пак се купуваат засилувања онаму кај што имаме највеќе играчи. Сега да сум на место на Мурињо би донел десен бек и уште еден централен за недај боже. Со Албиол не се освојува ЛШ. Колку и да е промисинг има моменти кога го фаќаат на спиење. Поготово Леси.

Касиљас
Сања-Рамос-Карваљо-Марсело
Пепе-Саин-Алонсо
Озил-Роналдо
Телезема​

Сања....така ми текна не се лутете одма. Дајте ваш предлог :smir:

Еве ти од мене предлог:
Касиљас
Рамос-Тери*-Карваљо-Марсело
Алонсо-Кедира-Сахин
Ди Марија-Бензема-Роки

*- Изјави дека сакал пред крај на кариера да земе ЛШ, па мислам дека пореално би било со вас, него со Челзи, така да.. :icon_lol:

Да им го остаевме барем Јуни да се палеа интеровци милановци челзиовци по сахин. :)
И зашто никој не ја фали трансфер политикава коа се купуваат вака ефтино играчи?

Реал Мадрид - Хетафе, утре во 22:00.

Да им го остаевме барем Јуни да се палеа интеровци милановци челзиовци по сахин. :)
И зашто никој не ја фали трансфер политикава коа се купуваат вака ефтино играчи?

Не сме навикнати...порано ефтини беа....Гравесен,Фоберт...и затоа :)

Добра политика поред мене, работата со Шахин е дека има клаузула во договорот и може да си оди за 10 или 12м Евра во клуб надвор од Германија. Без таа клаузула најмалку дупло ќе требаше да се плати и не верувам дека тогаш Реал би го барал, но ете за 10м е одличен играч. Но не ми се веруват дека ќе игра во прв тим, сепак има голема конкуренција на негова позиција во Реал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom