Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не му иде ке иде на позајмица додека не се направи место во почетниот тим. Со Парехо ситуацијата каква е?

за парехо се зборуваше дека следната сезона треба да се врати во реал,но доколку го земеме сахин,тогаш најверојатно ќе остане во гетафе!!

me gusta la vida :) бензема е супер не е го заебавајте прича шпански као да је енглез
п.с.ги има сите делови од интервјуто

Видеово е старо, сега зборува многу подобро. :)

Како не го пуштија Торил место Каранка, имаше да ги газат од земја :)

Јас па уште се чудам која ќе биде таа формација со која вечерва ќе продолжиме во финале.......Би ми било мило ако Кака' ги реши,самиот ќе си го реши проблемот дали ќе остане или не....Останува да видиме што ќе направи и the Diamond Boy :)) Wembley,here we come :))

Лудо е да се мисли дека Реал вечерва ќе направи сензација без Мурињо,Рамос и Пепе и плус уште еден наместен судија од страна на УЕФА,но да се надеваме на победа

--- надополнето ---

http://realmadrid.cazin.net/2011/05/01/a-por-la-remontada/

Според Марка...
Casillas
Arbeloa - Albiol - Carvalho - Marcelo
Lass - Xabi
Di Maria - Ozil - Ronaldo
Adebayor

Јас би изиграл вака...
Casillas
Lass - Arbeloa - Carvalho - Marcelo
Xabi
Ozil - Kaka
Di Maria - Benzema - Ronaldo

Ако почне со Адебајор а не со Бензема нека се утепа

Какви измешани претчувства имам за вечерва, тоа е чудо едно. Посакувам само судијата да биде еднаков.

Мој тип за вечер идете у кладилница и играјте дека црвен ке добиеме, топ коеф има :(

--- надополнето ---

Ако почне со Адебајор а не со Бензема нека се утепа

Ако почнеме со Озил, Рон и Ди Мариа... Адебајор ке игра, а ако на местото на некој од овие тројца стаиме 3дмф, ке почне Карим.

Според Марка...
Casillas
Arbeloa - Albiol - Carvalho - Marcelo
Lass - Xabi
Di Maria - Ozil - Ronaldo
Adebayor

Јас би изиграл вака...
Casillas
Lass - Arbeloa - Carvalho - Marcelo
Xabi
Ozil - Kaka
Di Maria - Benzema - Ronaldo

Тоа само на фудбал менаџер можеш да си експериментираш.

Тоа само на фудбал менаџер можеш да си експериментираш.

Епа братче ако мислат да бркаат резултат и во прво барем гол да се постигне без да се прими тогаш ќе мора мојата формација да се игра, офанзива!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom