Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Абе не претерувајте со Сахин не е ништо посебно.Инаку утре треба да играат...ама фудбал.
како не бе не бил добар. Ѕвер е само лошото е има многу конкуренција во Реал незнам колку ке игра .Не му ја свакам поентата на Сахин можеше да остане уште една година во Дортмунд и така како лидер на тимот ке играше ЛШ па другата година можеше да иде во Реал. Како и да е одличен играч

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Никој не претера со Сахин бе, никој не очекува од него да биде лидер на тимот. За бек ап опција во средниот ред е супер, или што знаеш, и за Озил сметавме дека ќе биде замена па стана првотимец.

вака ќе му одговара... :)

--- надополнето ---

Kolku fanovi ima Real Madrid vo Makedonija?
во Barcelona патуваат Iker, Adán, Dudek, Arbeloa, Albiol, Carvalho, Marcelo, Garay, Lass, Alonso, Özil, Cristiano, Di María, Adebayor, Higuaín, Benzema, Granero, Kaká, Nacho... не патуваат Ramos и Pepe поради санкција, Khedira и Gago поради повреда, ни Canales и P.Leon поради техничка одлука....

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
За Сахин ви треба максимум до 20 милиони , ама и тоа е мног. 15че и го зимате.Класа фудбалер за тие пари , а и млад е. Со "германецот" Oзил ќе се одлично разбираат :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ако не му иде ке иде на позајмица додека не се направи место во почетниот тим. Со Парехо ситуацијата каква е?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
me gusta la vida :) бензема е супер не е го заебавајте прича шпански као да је енглез
п.с.ги има сите делови од интервјуто

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сите јадат г*мна како утре Реал ќе изгуби ептен. Се надевам нема повторно да дозволат како лани и пред две сезони :toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Сите јадат г*мна како утре Реал ќе изгуби ептен. Се надевам нема повторно да дозволат како лани и пред две сезони :toe:
И јас имам некое гадно чувство дека пак ќе примат 5 комада.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Илјадници фанови ги пречекале играчите на Реал со познатото Vamos Real hasta el final.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Илјадници фанови ги пречекале играчите на Реал со познатото Vamos Real hasta el final.
Џабе е, толку од Реал во ЛШ само да не се попие некоја петарда па следна сезона мора успеси да има.

Г

Грејвдигер

Гостин
Крај краева, или ќе биде нешто или ништо... и онака нема што да се изгуби, можеме само да добиеме.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Како движат коефициентите за двојка ? (ако некој знае и за кец нека пише, лично ме интересира колку ја форсираат утакмицава) :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Како движат коефициентите за двојка ? (ако некој знае и за кец нека пише, лично ме интересира колку ја форсираат утакмицава) :)
4 e двојка

FC Barcelona 1.65
X 4.40
Real Madrid 4.00

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Коцкарот се јави :).

Јас искрено би бил задоволен и со пораз, но доколку покажеме желба на теренот. Доколку го остават срцето доле и да се знае дека ке се стори све. Ова го сакам, па и нека не поразат. Со среќа нека им е, ке биде пекол :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom