Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Касиљас почна да брани од 2001 ми се чини, сакам да кажем стандардно. Памтим Цезар се повреди во финалето против Леверкузен, па влезе Касиљас. Иначе 2000 ми чини бранеше Цезар, а предтоа Бодо Илгнер. После старецов влезе во години, а и се појави новата икона на Мадрид, така да ми се чини од тоа финале почна Касиљас да брани стандардно.

И кањизарес бранеше

Кањизарес бранеше до 97-ма у Реал ми се чини, ако сум грешка нека ме попрае некој.

Kanizares od 94-98 poslednata sezona ful, drugive zamena.

^ Касиљас почна да брани од 2001 ми се чини, сакам да кажем стандардно. Памтим Цезар се повреди во финалето против Леверкузен, па влезе Касиљас. Иначе 2000 ми чини бранеше Цезар, а предтоа Бодо Илгнер. После старецов влезе во години, а и се појави новата икона на Мадрид, така да ми се чини од тоа финале почна Касиљас да брани стандардно.

Кањизарес бранеше до 97-ма у Реал ми се чини, ако сум грешка нека ме попрае некој.
Дефинитвно е заштитна икона на клубот :)
Сега проверив Молина нема брането во Реал, значи грешка сум бил :)

^ На Молина никад нема да му го забраем примениот гол на ЕП 2000 во Белгија и Холандија, не ми текнуе сега со кого беше утакмицата...кога истрча скоро до пола терен по топката и се заеба, и јадеше лоб. Заради тој гол Шпанија испадна...да му ебем глупиот :)

^ На Молина никад нема да му го забраем примениот гол на ЕП 2000 во Белгија и Холандија, не ми текнуе сега со кого беше утакмицата...кога истрча скоро до пола терен по топката и се заеба, и јадеше лоб. Заради тој гол Шпанија испадна...да му ебем глупиот :)
Не, не тој бранеше на почетокот на првенството али првиот меч против Норвбешка ми се чини прими гол од пола, па после незнам дали заигра :pos:
Шпанија ја помина групата (мислам дека ја тепаше Југославија со 3-4) али и двете екипи отидоа понатаму. Јас сакав Словенија да помине али испаднаа за жал откако водеа 0-3 против Југославија со головите на Заховиќ, па после овие се вратија и израмнија на 3-3 иако имаа играч помалку...
После го лапнаа 6-0 од Холандија :pos:
Ако не се лажам Шпанија тогаш испадна од Франција:)

207605_10150164151959663_369162099662_6380140_1210705_n.jpg

:)

Серхио Рамос за случката на Twitter напиша: Пехарот не ми падна.Тој сам скокна кога виде толку Мадридисти на едно место.
:)

Не, не тој бранеше на почетокот на првенството али првиот меч против Норвбешка ми се чини прими гол од пола, па после незнам дали заигра :pos:
Шпанија ја помина групата (мислам дека ја тепаше Југославија со 3-4) али и двете екипи отидоа понатаму. Јас сакав Словенија да помине али испаднаа за жал откако водеа 0-3 против Југославија со головите на Заховиќ, па после овие се вратија и израмнија на 3-3 иако имаа играч помалку...
После го лапнаа 6-0 од Холандија :pos:
Ако не се лажам Шпанија тогаш испадна од Франција:)

Да, и мислам дека Зизу им даде два гола... :)

Аку земе дека КАсиљас имат уше 8 години кариера.....Ќе ѓи срушит сите рекорди во одиграни мечеви....гарантид! :)

Трофејот е онаму каде што треба да биде, во витрините, без никаква гребнатинка.. :))

Satellite

Satellite

Satellite

Satellite

Леле еј. Полудеа фановите на фарса, секаде читам, се мрднаја, кои комплекси, не можат да се помират..... барем еднаш да признаат и честитаат ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom