Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А да размислите Пепе за стално да го играте на оваа позиција? :)

Додека сите негови колеги трчаат и го оставаат срцето на терен, тој си го лади курот напред и промашува две 100% шанси. Епа Роналдо, баш кога си најпотребен тогаш нигде те нема. :S

Иначе, ги изгазивме, не им дадовме да претнат, заслуживме водство, ако памтам немаа ни удар во голот. :pos: Како бе оваа последнава на Пепе не влезе, ццц...

Само вака да продолжиме и во второ, само ме плаши Пепе да не направи уште еден картон.. Тоа ако не не заебе, нема ништо !

VAMOS !

Кај е сега старецот, дали го гледа глушецот. кај е сега неговиот лав? Браво за Мурињо, браво за Реал. Доколку продолжиме со ваква игра ги имаме в раце.......и секако второ полувреме мора да се има подобра концентрација во нападот, и секако подобра реализација...

Баба да имаше среќа како барса , машко ќе беше

МОРА ДА СЕ КОРИСТАТ ШАНСИТЕ!И ГОСПОДЕ ДАЈ НИ МАЛКУ СРЕЌА НА НАС МАДРИДИСТИТЕ!
!!!ХАЛА МАДРИД!!!

Како прво ми е мило шо се држиме како тим.И не им успева тоа што скокаат како заклани педерчиња на секој фаул.Убаво му кажа Рамбос на гејчето дека нема лежење.А за ПЕпе не знам шо да кажам,едноствано со толку мачење и Господ не го сака.Роналдо дај бе смирисе не се треси како пичка во голем наптревар.

Во прво полувреме тотална доминација, ги утепавте. Конечно Мурињо ја пронајде добитната формација за педерчињата :)

2-0 требаше да биде до сега,ќе биде и тоа ваљда !!!

дечи уште 45 мин има, најмногу до пенали ќе се гура, со среќа и појако во второ :)
нека се пазат играчите дека овие глумциве само лежат, ќе ја заебат утакмицата

Доцнам пола натпревар, но a por la Copa! :vozbud: Срцево ми се полни ко гледам ваква игра од нашиве, само Пепе ли нема да добие картон.. :) Мислите ќе го доживееме моментот кога Крис ќе игра од срце за мадридизмот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom